Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 475.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Uitstekend onderhouden, in 2012 uitgebouwde eindwoning met circa 17 meter diepe achtertuin op de zonzijde, 5 slaapkamers en een luxe keuken en badkamer. De woning is fraai gelegen in het populaire wijk "Schrijversbuurt" op een steenworp afstand van het centrum, park, winkels, restaurants, scholen, kinderopvang, uitvalswegen, etc. Een instapklaar vooroorlogs woonhuis met een hoog afwerkingsniveau wat met recht een "pareltje" genoemd mag worden.

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree met terrazzovloer, stucwerk wanden, meterkast (6 groepen, 2 aardlekschakelaars en krachtstroom) en toilet. Ruime uitgebouwde woonkamer en suite voorzien van houten vloer, stucwerk wanden, open haard (2005), inbouwkasten en een uitbouw aan de achterzijde met lichtstraat, decorradiator en tuindeuren naar de achtertuin. Keuken met terrazzovloer, kelderkast en luxe keukenopstelling (Siematic, 2012) voorzien van composiet werkblad, extra bar, vaatwasser (Bosch), 6 pits gasfornuis met 2 ovens (Boretti), koelkast (Bosch), Amerikaanse koelkast met vriezer (Atag), apothekerskast en voldoende bergruimte.

1e VERDIEPING:
Overloop met laminaatvloer en stucwerk wanden. Slaapkamer 1 achter met laminaatvloer, stucwerk wanden en inbouwkast. Slaapkamer 2 voor met laminaatvloer, stucwerk wanden, erker en inbouwkast. Slaapkamer 3 voor met laminaatvloer, stucwerk wanden en erker. Complete badkamer (2005) voorzien van douche, hangcloset, vloerverwarming, wastafel, decorradiator, inbouwspots en mechanische afzuiging.

2e VERDIEPING:
Voorzolder met laminaatvloer, stucwerk wanden, wastafel en dakkapel aan de voorzijde. Slaapkamer 4 voor met laminaatvloer, stucwerk wanden en dakkapel. Slaapkamer 5 achter met dakkapel, laminaatvloer en stucwerk wanden. Cv-/wasruimte met cv-combiketel (Nefit HR, bouwjaar 2005), aansluitingen wasapparatuur en dakkapel.

TUIN & BERGING:
Geheel omheinde zonnige diepe achtertuin met terras, buitenkraantje, kunstgras, achterom en achterin de tuin een houten berging.

ALGEMEEN:
- Uitstekend onderhouden, in 2012 uitgebouwde eindwoning met circa 17 meter diepe achtertuin op de zonzijde, 5 slaapkamers en een luxe keuken en badkamer.
- De woning is fraai gelegen in het populaire wijk "Schrijversbuurt" op een steenworp afstand van het centrum, park, winkels, restaurants, scholen, kinderopvang, uitvalswegen, etc.
- Een instapklaar vooroorlogs woonhuis met een hoog afwerkingsniveau wat met recht een "pareltje" genoemd mag worden.
- In 2005 is de woning o.a. voorzien van: nieuwe elektra, riool, waterleidingen, dubbelglas met kozijnen, dakisolatie, stucwerk wanden en plafonds, open haard, etc.
- In 2008/2009: voor- en zijgevel gestraald, geïmpregneerd en gevoegd, nieuwe zinken dakgoten en regenpijpen, zolderisolatie.
- In 2012 complete uitbouw inclusief keuken.
- In 2015 nieuwe vloer op de 1e en 2e verdieping.
- In 2017 zijgevel opnieuw geïmpregneerd.
- Woonoppervlakte 147 m².
- Inhoud 537 m³.
- Perceel 136 m².
- Bouwjaar 1928.
- Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Type woning

Eindwoning

Bouwjaar

1928

Bouwvorm

Bestaande_bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

537 m³

Woonoppervlakte

147 m²

Perceeloppervlakte

136 m²

Indeling

Aantal kamers

7

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Mechanische_ventilatie, Tv_kabel, Rookkanaal

Energie

Verwarming

Cv_ketel, open_haard

Warm water

Cv_ketel

Isolatie

Dakisolatie, dubbel_glas

Energielabel

F

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Zuidoost

Tuin oppervlakte

68 m²

Garage/berging

Garage

Geen_garage

Schuur / berging

Vrijstaand_hout

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Video

Foto's