Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 149.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Dit hoekappartement aan de Zaagmuldersweg 12 is een fijn totaalpakket. Deze benedenwoning is ruim, heeft een goed afwerkingsniveau, twee slaapkamers en een eigen buiten waar je eind middag en avond heerlijk van de zon kunt genieten! Daarnaast is de woning zo gelegen dat je een vrij uitzicht hebt en parkeergelegenheid voor de deur. De actieve VvE zorgt voor het onderhoud aan de buitenzijde waardoor je zorgeloos kunt wonen.

Gelegen in de Oosterparkwijk vlakbij het UMCG, op 5 minuten fietsafstand van de binnenstad en het Noorderplantsoen, op 10 minuten fietsafstand van het Zernike complex en sportcentrum Kardinge. De bushalte en de supermarkt zijn om de hoek.

5 jaar geleden zijn we hier komen wonen. We vielen voor de plek dicht bij het centrum en het karakter van het huis, compact en heerlijk licht waardoor een aangename sfeer ontstaat.

Nieuwsgierig?! Plan dan snel een bezichtiging. Wij laten je graag dit nette appartement zien.

Indeling:
entree/intercom, woningentree/hal, meterkast, modern hangend toilet, gezellige lichte woonkamer van ca. 20 m², nette keuken van ca. 6 m² voorzien van een 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, ronde rvs-spoelbak en een vaatwasser, inloopkast met wasmachine aansluiting, slaapkamer voorzijde ca. 10 m², slaapkamer ca. 13 m² met toegang tot de badkamer met een heerlijk hoekbad, designradiator en wastafel.

Bijzonderheden:
• Grotendeels isolerende beglazing
• Het huis is voorzien van laminaatvloeren
• Remeha Avanta cv-ketel 2005
• Bijdrage vereniging van eigenaars € 100, = per maand
• Stenen berging/fietsenschuur
• Ruime zolderberging

Aanvaarding in overleg

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Dit praktisch ingedeelde appartement was ons eerste eigen huis. We hebben hier ruim 5 jaar met heel veel plezier gewoond. Ook het contact met de buren was heel prettig. Het huis kenmerkt zich door de grote ramen, waardoor alle vertrekken heel erg licht zijn. Daarnaast is de locatie ideaal: de binnenstad op loopafstand en alle voorzieningen die je nodig hebt zijn dichtbij. Op zonnige dagen kun je vanaf zonsopkomst tot eind van de middag in de voortuin van de zon genieten, waarna je vervolgens in de achtertuin verder kunt gaan met genieten van de laatste avondzon. In de zomer eten wij vaak buiten, heerlijk om zo even de dag af te sluiten. Het is een prachtige starterswoning waarvan ik zeker ben dat de nieuwe bewoners ook zeer zullen genieten!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1950

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

205 m³

Woonoppervlakte

64 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

zeer lichte woonkamer

 

voorzieningen (supermarkt, postNL service, fietsenmaker, kapper, bushalte, ziekenhuis) dichtbij

 

wandelend naar de binnenstad

 

veel bergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's