Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 749.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

LUXE HERENHUIS MET DUBBELE GARAGE, CARPORT, ZWEMBAD EN EEN PRACHTIGE TUIN MET VRIJ UITZICHT OVER DE WEILANDEN. WONING LIGT OP KORTE AFSTAND VAN HET DORP MET WINKELS EN SCHOLEN. CENTRUM UDEN LIGT OP 10 AUTOMINUTEN.

De woning is gebouwd in 2007, heeft een woonoppervlakte van ca. 340 m², een inhoud van 1350 m³ en is gelegen op een perceel van maar liefst 1134 m². Het huis is goed onderhouden en volledig geïsoleerd.

Begane grond:
Vanaf de ruime oprit en door de prachtig aangelegde voortuin komt u bij de entree van deze woning. Bij binnenkomst merkt u direct dat het hier om iets bijzonders gaat. De hal is voorzien van een authentieke terrazzo vloer, essenhouten trap en toegangsdeuren naar alle vertrekken op de begane grond. In de hal zijn de meterkast, toiletruimte en bijkeuken/wasruimte met provisiekast, aansluitingen voor het witgoed en een buitendeur naar de oprit links van de woning. Voor bij de entree is ook een werkkamer met eikenhouten vloer en uitzicht naar de straatzijde. De living is royaal (ca. 49 m²) en licht en heeft een glazen pui over de gehele breedte van de kamer met openslaande deuren waar men middels een brug over de vijver in de achtertuin komt. Op de vloer in de woonkamer liggen eikenhouten planken, de muren zijn gestukadoord met een lijst rondom bij het plafond. Een gashaard maakt deze living compleet. Tussen de woonkamer en keuken zijn openslaande deuren. In de keuken is een buitendeur naar de carport en oprit rechts van de woning. In de keuken is een moderne keukeninrichting voorzien van composiet aanrechtblad en inbouwapparatuur zoals inductieplaat, grillplaat, RVS afzuigkap, professionele Convotherm combisteamer, vaatwasser en Amana RVS Amerikaanse koelkast. Op de vloer in de keuken ligt dezelfde terrazzo vloer als in de hal. De keuken is separaat te gebruiken maar ook te betrekken bij de living.

Souterrain:
De kelderruimte is voorzien van een grote L-vormige hobbyruimte welke in gebruik is als home cinema met poolbiljart, 2 slaapkamers met tegelvloeren, een badkamer voorzien van douche en wastafel en een separaat toilet. Vanuit de kelder is direct toegang tot een buitenruimte, welke beschikt over een gegalvaniseerde trap naar de ruime achtertuin.

1e verdieping:
Royale overloop met toegang tot 5 slaapkamers en 2 badkamers. Alle kamers hebben TV en Internet aansluitingen. De eerste badkamer is voorzien van ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel. Op de overloop is nog een separate toiletruimte. De tweede badkamer is bereikbaar vanuit de grootste slaapkamer. Deze badkamer is voorzien van stoomdouche, wastafel en wandcloset. Op de grote slaapkamer is ook een heuse inloopkledingkast, die via 2 zijden bereikbaar is. De gehele 1e verdieping is afgewerkt met een lichte laminaatvloer. Met een vlizotrap vanuit de overloop is nog een bergzolder bereikbaar.

Garage:
De garage is ca. 45 m² groot en voorzien van een tweetal openslaande deuren (één keer elektrisch) richting carport Daarnaast is in de garage de technische apparatuur bestaande uit de ventilatie- en verwarmingsinstallatie, stofzuiginstallatie, waterontharder van de woning en de filterinstallatie voor het zwembad. Aan de achterzijde in de garage is ook nog een deur naar de tuin. De carport voor de garage is prima geschikt voor stalling van twee auto's naast elkaar.

Tuin:
De voortuin is in gebruik als oprit, heeft meerdere parkeerplaatsen en heeft 2 op- en afritten. Middels beukenhagen en perken is de voortuin verder fraai aangelegd. In de achtertuin ligt een vijver, zwembad 8 x 4 meter, prieel 4 x 4 meter en een ruim terras van 8 x 4 meter. De tuin hier heeft een vrij uitzicht en biedt veel privacy. Via de linkerzijde van het huis is een doorgang naar de achtertuin gecreëerd, hier treft u een houten tuinschuur (8 x 3) aan bestemd voor de fietsen en het tuingereedschap.

Algemeen:
Het woonhuis is voorzien van een beveiligingsinstallatie, centrale waterontharder, centraal stofzuigersysteem, deels is ook domotica aangebracht waardoor men vanuit de woonkamer installaties kan aansturen en nagenoeg alle ruimtes zijn voorzien van TV/Internet aansluitingen. Verder is het gehele woonhuis voorzien van een WTW-systeem.

KORTOM EEN PRACHTIG GEHEEL WAARBIJ HET AAN NIETS ZAL ONTBREKEN VOOR U EN UW GEZIN. KOM KIJKEN EN OVERTUIG UZELF.

Vraagprijs: € 749.000,- k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Herenhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2007

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

1350 m³

Woonoppervlakte

340 m²

Perceeloppervlakte

1134 m²

Indeling

Aantal kamers

10

Aantal slaapkamers

7

Voorzieningen

Tv kabel, Schuifpui, Alarminstallatie, Zwembad

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

Elektrische boiler eigendom

Isolatie

Dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

West

Tuin oppervlakte

1134 m²

Garage/berging

Garage

Inpandig

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's