Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 237.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Oude Postweg 112 te Hengelo (O)

Zoekt u: Een karakteristieke, uiterst sfeervolle en geheel gerenoveerde TWEE ONDER EEN KAP EENGEZINSWONING met veelal AUTHENTIEKE elementen, verkerend in een perfecte staat van onderhoud?
Dan mag u deze buitenkans niet missen!

Wonen aan de Oude Postweg 112 is wonen in woonwijk "De Noork" op een grote kavel (280 m²) met de beschikking over een sfeervolle living (25 m²), opmerkelijk grote woonkeuken (25 m²) met moderne inbouwkeuken, drie slaapkamers, comfortabele badkamer, een diepe tuin op het zonnige ZUIDEN inclusief overdekte zit en een royale garage van maar liefst negen meter lang!

Nieuwsgierig? Laat u verrassen en bel onze makelaar voor een bezichtigingsafspraak!

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met meterkast en garderobenis, toegang tot de living, woonkeuken met kelderkast, inpandige hal met trapopgang naar de 1e verdieping en het toilet, wasruimte.

De hal is uiterst sfeervol.... een originele voordeur, een origineel balkenplafond, paneeldeuren met daaromheen het originele beleg en de terrazzo vloer geven u bij binnenkomst direct al het jaren '30 gevoel mee.

De lichte woonkamer van circa 25 m² is royaal van uitvoering en voorzien van een massieve eiken parketvloer. Het geheel is uiterst sfeervol. De benedenverdieping kenmerkt zich door het grote aantal raampartijen waardoor u volop de beschikking heeft over daglicht. Daarnaast zorgt een design potkachel (hout) voor een warm en behaaglijk gevoel tijdens de lange, donkere winteravonden.

De leefkeuken van maar liefst 25 m² is uitgerust met een kwalitatief hoogwaardige inbouwkeuken. Het granieten aanrechtblad is ruim bemeten en voorzien van een RVS spoelbak met groentenspoel. Als bewoner heeft u de beschikking over de navolgende inbouwapparatuur: Vaatwasser, koelkast met 3 laden vriezer, Fratelli Onofri 5 pits gasfornuis en twee heteluchtovens. Fraai detail is de vierkante schouw rondom het gasfornuis met de daarin verwerkte afzuiging. Het geheel is uitermate geschikt voor het plaatsen van een royale eettafel en biedt een fantastisch zicht op de achtergelegen tuin. Lage raampartijen zorgen ook hier voor het nodige daglicht. Daarnaast heeft u de beschikking over een kleine kelderruimte (onder de trapopgang). Kortom, uw ultieme leefkeuken met maximaal woongenot, gelegen op het zonnige zuiden!

Vanuit de keuken is er toegang tot de kleine 'natte ruimte' van circa 2 m² met aansluitingen voor de wasmachine en wasdroger.

Eerste verdieping:
Overloop, badkamer en een drietal slaapkamers. De ouderslaapkamer bevindt zich aan de achterzijde, meet een oppervlakte van 14 m² en beschikt over een kleine vaste kast. De beide andere slaapkamers meten respectievelijk 10 en bijna 7,5 m². Allen zijn voorzien van een laminaatvloer en houten kozijnen met isolerende beglazing.

De in Pergamon kleurstelling betegelde badkamer is voorzien van vaste kastruimte, een inloopdouche, tweede toilet, designradiator, ligbad en een vaste wastafel met ombouw. Het geheel is fris van uitstraling, grotendeels betegeld en een uitzetraam biedt u de mogelijkheid om te ventileren.

Zolder:
Via een vlizotrap op de overloop is de bergzolder bereikbaar. Hier vinden we de opstelplaats voor de Cv-ketel en de nodige bergruimte.

Tuin, houten berging, overkapping en garage:
De voor- en zijtuin biedt volop privacy en zijn fraai aangelegd met bestrating, gazon, een houten berging met elektra aansluiting (8 m²) en een unieke houten overkapping van 8 m², bedoeld als een overdekt terras. Extra gezellig tijdens de zomeravonden is de hierin aanwezige tuinhaard. Kortom, volop genieten van de middag- en avondzon en een ruime mate aan privacy zijn kernwoorden voor deze tuin !!

Achter in de tuin is de royale stenen garage van circa 27 m², bereikbaar vanuit de tuin via een loopdeur maar ook aan de zijkant via een stalen kanteldeur. In de garage zelf is plek voor minimaal 2 auto's.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1928, de inhoud bedraagt circa 410 m³ en het perceeloppervlak 280 m². De centrale verwarming en warmwatervoorziening geschieden door middel van een Remeha Avanta 28-Cv-ketel van het bouwjaar 2006 (in eigendom) en een elektrische boiler (in eigendom).

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1928

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

410 m³

Woonoppervlakte

112 m²

Perceeloppervlakte

280 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

280 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Huis is in perfecte staat

 

Huis heeft een grote kavel

 

Huis heeft een woonleef keuken

 

Huis staat in de wijk de Noork, dichtbij het centrum

 

Huis heeft veel authentieke details uit de jaren '30

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's