Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 289.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze fijne hoekwoning aan de Igor Strawinksystraat in Zaandijk is aan de achterzijde tot en met de eerste verdieping recht opgetrokken. Dat betekent dat de dwarskap pas op de zolderverdieping schuine wanden krijgt en de eerste verdieping volledig kan beschikken over de beschikbare kubieke meters leefruimte. Zo opgeschreven lijkt dat niet zo belangrijk maar als je optelt hoe ruim de vertrekken zijn: respectievelijk 9, 10 en bijna 15 vierkante meter voor de slaapkamers op de eerste verdieping, allemaal met volledige plafondhoogte. Een echte gezinswoning dus!

Daar zijn er meer van in de nog jonge wijk Rooswijk maar te koop staan er maar een paar. Woningen als deze zijn gewild, zeker bij gezinnen met opgroeiende kinderen. Plenty ruimte in en om het huis maar vooral ook een veilige buurt, met volop speeltoestellen en trapveldjes. Zowel de basisschool als het voortgezet onderwijs ligt op vijf minuten lopen, peuterspeelzaal ligt daarnaast. De brede stoepen en oversteekplaatsen lijken gemaakt voor de jeugd. En zijn ze nog te klein voor speelkameraadjes, dan spelen ze gewoon lekker in de beschutte achtertuin.

Zwembad De Slag en de sportvelden liggen aan de rand van de wijk. Dat dit deel van de Zaanstreek vrijwel wordt omringd door veenweidegebied en natura 2000 landschap maakt het extra avontuurlijk om hier op te groeien!

De woning heeft praktische plavuizen, ideaal met kinderen en huisdieren, en aan de westkant zonneschermen. Een brede schuifpui leidt naar de achtertuin, waar elk moment van de dag wel een zon- of een schaduwplek te vinden is. Via de achterom kunnen de fietsen in de verruimde houten berging gestald worden.

Vanuit de woonkamer leidt een boog naar de U-vormige keukenopstelling. Het granieten werkblad heeft een verzonken rvs gootsteen en bijpassende eengreeps mengkraan, waarbij de hotfill boiler zorgt dat warm water direct voorhanden is. Een stijlvol Boretti gasfornuis, met vier kookpitten en een extra grote combi-oven is de rustieke blikvanger van deze keuken. De Miele vaatwasser blijft staan, want zo'n A-merk is nog lang niet aan vervanging toe. Over de geïntegreerde verlichting en stroompunten is goed nagedacht, geen snoeren over het aanrecht! Hier kan veilig en comfortabel gekookt worden!

Boven zijn de drie slaapkamers en een fijne, wit betegelde badkamer met een douchecabine, luxe wastafelmeubel met kasten en spiegel en geïntegreerde verlichting.

De tweede verdieping biedt de mogelijkheid om heel eenvoudig een vierde slaapkamer of werkkamer te creëren. Er is ruimte genoeg voor, die zelfs nog uitgebreid kan worden met een dakkapel bijvoorbeeld. Voldoende inspiratie in de buurt te vinden. Nu wordt de zolderruimte gebruikt voor de was en de strijk, hier zijn de aansluitingen voor de wasmachine en -droger, en vinden we de opstelling van de CV-installatie. Ook is er veel bergruimte gecreëerd achter het dakbeschot en op de vliering.

Indeling:

Begane grond: entree, hal met meterkast, toilet met fontein. Trapopgang. Woonkamer met schuifpui naar achtertuin (65 m2) met houten berging en achterom.

Half open keuken in U-opstelling met marmeren werkblad, vierpits Boretti gasfornuis met combi-oven, rvs wasemkap en Miele vaatwasautomaat.

Eerste verdieping: overloop met vaste trap naar zolderverdieping. 3 Slaapkamers. Badkamer met luxe wastafelmeubel, glazen douchecabine en tweede toilet.

Tweede verdieping: overloop met opstelling CV-installatie en aansluitingen wasmachine en -droger, toegang tot de bergvliering. Open ruimte, mogelijkheid voor 4e slaapkamer, met bergkasten achter het knieschot. Dakramen brengen het daglicht naar binnen.

We hadden al verteld dat de school en andere voorzieningen in Rooswijk, zoals het winkelcentrum met de supermarkt en verswinkels, op loopafstand liggen. Ook de infrastructuur rond de wijk is uitstekend. Direct vanuit de wijk kan op de snelweg A8 worden ingevoegd, wat in de praktijk betekent dat je binnen een kwartier op de Amsterdamse Ring A10 bent. Reis je met de trein, dan fiets je eerst 5 minuten naar het station, daar pak je een Sprinter (elke 15 minuten) en ben je, in totaal, maximaal een half uur kwijt om op het Centraal Station te komen.

Bijzonderheden:
- woonoppervlakte 107 m2;
- inhoud 381 m3;
- perceelgrootte 147 m2 eigen grond;
- royale hoekwoning met uitgebouwde achtergevel en vier royale slaapkamers;
- in gewilde kindvriendelijke en verkeersveilige woonwijk Rooswijk,
- goed geïsoleerd en onderhouden;
- aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1992

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

381 m³

Woonoppervlakte

107 m²

Perceeloppervlakte

147 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

65 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's