Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 375.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Uitstekend onderhouden, instapklare hoekwoning met aangebouwde extra ruime garage van 38 m², serre en een gigantisch perceel van 414 m² op het zonnige zuiden. De woning is rustig gelegen in de populaire kindvriendelijke wijk “Genderbeemd” nabij de High Tech Campus en overige voorzieningen zoals scholen, winkels, speeltuintje en uitvalswegen. De woning is uitermate geschikt voor opgroeiende gezinnen doordat er 6 slaapkamers gerealiseerd kunnen worden en heeft een luxe keuken, badkamer en toilet. Alleen een bezichtiging geeft een juiste indruk van dit fraai geheel!

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree met tegelvloer, stucwerk wanden, meterkast (5 groepen + 2 aardlekschakelaars) en luxe toilet (2010) met hangcloset en fonteintje. Woonkamer met tegelvloer en stucwerk wanden. Luxe keuken aan de voorzijde met L-opstelling (2010) voorzien van oven, 5 pits gaskookplaat, afzuigkap, magnetron, vaatwasser en koelkast. Flinke serre aan de achterzijde met tegelvloer, schuifpui en een fraai uitzicht over de tuin.

1e VERDIEPING:
Overloop met tapijt. Slaapkamer 1 voor met tapijt, kunststof kozijn en rolluik. Slaapkamer 2 achter met tapijt, kunststof kozijn en rolluik. Slaapkamer 3 achter met tapijt en rolluik. Luxe badkamer (2010) met hangcloset, douche, wastafel, decorradiator en inbouwspots.

2e VERDIEPING:
Open 2e verdieping welke eenvoudig in 3 slaapkamers en wasruimte te verdelen is. De ruimte is voorzien van tapijt, 2 kunststof dakkapel, aansluiting wasmachine en droger en locatie cv-combiketel (Nefit HR, bouwjaar 2017).

GARAGE, TUIN & VERANDA:
Voortuin met oprit voor de garage en bestrating. Geheel omheinde achtertuin met diverse terrassen, gazon, borders met beplanting, veranda aan de serre en volop privacy. Flinke garage van 38 m² met elektrische garagedeur, elektra en kraantje.

ALGEMEEN:
- Uitstekend onderhouden, instapklare hoekwoning met aangebouwde extra ruime garage, serre en een gigantisch perceel van 414 m² op het zonnige zuiden.
- De woning is rustig gelegen in de populaire kindvriendelijke wijk “Genderbeemd” nabij de High Tech Campus en overige voorzieningen zoals scholen, winkels, speeltuintje en uitvalswegen.
- De woning is uitermate geschikt voor opgroeiende gezinnen doordat er 6 slaapkamers gerealiseerd kunnen worden en heeft een luxe keuken, badkamer en toilet.
- Alleen een bezichtiging geeft een juiste indruk van dit fraai geheel!
- Deels voorzien van dubbele beglazing, kunststof kozijnen en rolluiken.
- In 2008 is het dak van de woning vervangen.
- In circa 2010 is de keuken, badkamer en toilet vervangen.
- In 2012 is de groepenkast vernieuwd.
- In 2017 is een nieuwe cv-combiketel geplaatst.
- Perceel 414 m².
- Inhoud circa 633 m³.
- Woonoppervlakte 150 m² en 38 m² overig inpandige ruimte (garage).
- Bouwjaar woonhuis 1980.
- Aanvaarding in overleg.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“fijn huis. veel ruimte. ruime tuin en grote garage. van de zolder kan je nog veel slaapkamers maken. fijne buurt en hele lieve buren”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1980

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

633 m³

Woonoppervlakte

150 m²

Perceeloppervlakte

414 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

300 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

dicht bij winkels , zo in veldhoven en in de stad en zeer dicht bij de snelweg

 

dicht bij winkels

 

dicht bij de snelweg

 

zo in t hart van eindhoven

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's