Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 250.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

PAPENVEER, Bloemenstraat 31 B

Een keurig onderhouden 2-onder-1 kapwoning met uitbouw en dakverhoging op een perceel van 145 m2

Deze leuke 2-onder-1 kapwoning is met liefde bewoond en onderhouden en dat is te zien! Deze goed onderhouden woning bevindt zich in een gezellige, kindvriendelijke woonwijk, nabij het openluchtzwembad De Aarweide. Het winkelgebied van Ter Aar is op korte afstand gelegen, zodat u voor alle dagelijkse boodschappen niet buiten Ter Aar hoeft te gaan. Tevens bevindt u zich op korte afstand van Langeraar en de Langeraarse plassen. Mocht u toch graag een grote plaats bezoeken, dan ligt Alphen aan den Rijn op ca. 6 km. Papenveer ligt ook zeer centraal in de Randstad midden in het Groene Hart. De grote steden zoals Amsterdam, Den Haag en Utrecht zijn met ca. 30 autominuten te bereiken.

Begane grond
Entree/hal met meterkast, trapopgang en verdiepte kelderkast onder de trap. Vanuit de hal bereikt u de toiletruimte met licht tegelwerk en toegang tot de woonkamer. De uitgebouwde doorzon woonkamer is, door de grote raampartijen, heerlijk licht en afgewerkt met een keurige laminaatvloer en vliesbehang die makkelijk overschilderbaar is.

De open keuken is zeer centraal gesitueerd in de woning en uitgevoerd in lichte houtkleuren. Deze beschikt o.a. over een keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en combimagnetron. Vanuit de keuken bereikt u de praktische bijkeuken met vaste kast en kast voorzien van C.V. combiketel (2005). Vanuit de bijkeuken bereikt u de achtertuin. De huidige eigenaren hebben een stuk perceel in 2011 bijgekocht waardoor er een royale tuin is ontstaan. De tuin is ca. 7,6 x 7,4 meter. Zowel via de zijtuin als de achtertuin bereikt u via een poortdeur de openbare weg. In de tuin bevindt zich nog een houten berging van ca. 6 m2, voorzien van elektra. Ideaal voor de tuingereedschap en de fietsen!

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot de 3 slaapkamers en badkamer. Alle 3 de slaapkamers zijn keurig afgewerkt en de kleinste kamer heeft toegang tot het balkon/dakterras van ca. 10 m2. De slaapkamers zijn respectievelijk 12, 10 en 5 m2. De eenvoudige, maar nette badkamer beschikt over een douchehoek en wastafelmeubel.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de zolderverdieping te bereiken. Doordat de woning in 2014 is voorzien van een dakverhoging, is hier een volwaardige verdieping ontstaan. Via de voorzolder met de wasmachineaansluiting bereikt u de 4e slaapkamer. Aan de voorzijde is een dakkapel geplaatst, uitgevoerd in kunststof. Deze slaapkamer is maar liefst 16 m2 (gemeten vanaf 1,50 meter hoogte) en voorzien van veel opbergruimte achter de knieschotten. De tweede verdieping is glad gestuct en voorzien van een keurige laminaat vloer. De voorbereidingen voor een elektrisch zonnescherm zijn al gemaakt. Via de vlizotrap op de voorzolder bereikt u de vliering, ook hier treft u meer dan voldoende opbergruimte.

Bijzonderheden
- In 2011 is er een strook grond bijgekocht, waardoor de tuin is vergroot
- Vervolgens is in 2012 de tuin opnieuw aangelegd en een houten berging geplaatst
- Dakverhoging met kunststof dakkapel en zinken dakgoten en afvoeren zijn gerealiseerd door een erkend aannemersbedrijf in 2014 (voorbereidingen voor een vergunningsvrije dakkapel van 5 meter aan de achterzijde zijn al getroffen)
- Dak aanbouw woonkamer 2012 vernieuwd door erkende dakdekker
- In 2015 is bijna de gehele voorzijde van de woning voorzien van HR++ isolatieglas
- In 2015 voorzien van spouwmuurisolatie
- Nieuwe zinken goten aangebracht in 2015
- Een nieuw zijraam met latei geplaatst in 2015
- Definitief energielabel B

Kortom, u hoeft alleen nog maar uw spullen te verhuizen! Zoekt u een woning die zo te betrekken is? Maak snel een afspraak voor een geheel vrijblijvende bezichtiging!

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Gezellige buurt/hofje, ieder jaar met Burendag proberen we wat te organiseren met elkaar. Wonen steeds meer kinderen in de buurt. Zitten dichtbij de winkels in ter aar, het openluchtzwembad, en je kunt hier lekker rondom de Langeraarse plassen wandelen en fietsen.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1967

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

360 m³

Woonoppervlakte

115 m²

Perceeloppervlakte

145 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Gezellige buren

 

Zonnige tuin

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Dichtbij OV

 

Kindvriendelijke omgeving

 

Od en do supermarkt

 

Groene rustige omgeving

 

Gemoedelijke sfeer

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's