Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 399.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Landelijk wonen in de stad? Dat kan in een van de mooiste straten in Arnhem-Zuid. De Mooieweg doet haar naam dan ook met recht eer aan. De uitstekend onderhouden vrijstaande villa is heerlijk rustig gelegen en heeft 3 slaapkamers, aangebouwde garage, recente luxe toilet en badkamer en een onder architectuur aangelegde tuin op het zuidwesten.

Indeling:
Begane grond:
Via de keurig bestrate oprit betreden we Mooieweg 86. Vanuit de royale entree met luxe toilet in kleurstelling van deze tijd (2010), garderobe en bergkast, betreden we de ruime, lichte L-vormige woonkamer van maar liefst 50 m2. Aan de straatzijde is het zitgedeelte met "draaibare" houtkachel. Op de koude avonden geeft deze kachel een heerlijke warmte en verwarmt de gehele huiskamer. Naast de romantische sfeer die zo’n kachel geeft, bespaar je ook flink op je energierekening. Aan de achterzijde van de woonkamer is het eetgedeelte met een doorloop naar de hoekkeuken. De keuken (Rational, 2002) is grijs van kleur en heeft een robuust RVS aanrechtblad en RVS grepen en apparatuur zoals: vaatwasser (2017, Bosch), koelkast (2017, Bosch), afzuigkap en combimagnetron. De gehele begane grondvloer is voorzien van een schitterende visgraat teakvloer. Via de schuifpui kan je de achtertuin betreden. Terugkomend in de hal gaan we naar de garage. In de garage is ook de wasruimte te vinden. Via de hal gaan we naar de ....

Eerste verdieping:
Hier bevind zich de royale overloop met studiehoek en dakkapel over de volledige breedte. De kleinste slaapkamer is circa 9 m2, de middelste slaapkamer is circa 12 m2. Deze kamers liggen aan de straatzijde van de woning en hebben beide een dakkapel. De masterbedroom is maar liefst 25m2 en heeft 2 Franse balkons en een ingebouwde kastenwand over gehele breedte van de slaapkamer. De badkamer is in 2010 vernieuwd en voldoet aan de huidige maatstaven van een luxe badkamer. Zo heeft de badkamer, een vrijhangend toilet, designradiator, ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en bergruimte voor uw handdoeken. Via vlizotrap naar...

Vliering/bergzolder:
Royale bergzolder met veel bergruimte.

Tuin:
De tuin is onder architectuur aangelegd en heeft een prachtige vijver, mooie bloesembomen, grasveld, meerdere terrassen en een tuinhuis met sauna en houtopslag. De tuin is gelegen op het zonnige zuidwesten. Via de zijkant kan je de achterkant bereiken middels een deur. De voortuin is goed onderhouden en de oprit biedt plaats aan 2 auto`s.

Bijzonderheden:
+ Keurig bewoond woonhuis
+ Zonnescreens
+ 12 zonnepanelen (opbrengst 2800 KWH)
+ Houtkachel
+ De woning biedt ruimte, licht en rust
+ Prachtige visgraat parketvloer teak
+ Luxe toilet en badkamer
+ Heerlijke en ruime tuin (op zuidwesten)
+ Tuin onder architectuur aangelegd
+ Oprit voor 2 auto's
+ Garage (20 m2)
+ Energielabel A
+ Sauna
+ Gehele woning voorzien van HR++ beglazing (2011)
+ Goede aansluiting op wegennet, openbaar vervoer (bushalte - o.a. lijn 7 en 2) op 200 m afstand, binnenstad bereikbaar met bus of fiets binnen 15 min, winkelcentrum (Kronenburg) dichtbij

Omgeving:
Aan de rand van de kindvriendelijke wijk Rijkerswoerd gelegen, op steenworp afstand van winkelcentrum, scholen en openbaar vervoer. Tevens diverse uitvalswegen in de nabije omgeving. Goede aansluiting op wegennet, openbaar vervoer (bushalte - o.a. lijn 7 en 2) op 200 meter afstand, binnenstad bereikbaar met bus of fiets binnen 15 minuten, winkelcentrum (Kronenburg) dichtbij.

Kortom, een heerlijk, landelijk gelegen villa middenin de stad!!

Brochure:
meer informatie treft u aan in onze uitgebreide kleurenbrochure met plattegronden. U kunt deze downloaden of wij kunnen u deze kosteloos toezenden.

Bezichtiging:
bel voor een vrijblijvende bezichtiging. Wij bezichtigen ook op zaterdag tussen 10:00 en 16:00 uur op afspraak.

Chat:
via onze livechat zijn wij bereikbaar op onze website:
- van maandag tot en met vrijdag van 17.00 - 23.00 uur.
- zaterdag en zondag van 09.00 - 23.00 uur

Open huis:
1 x per maand houden wij een open huis op zondag. Kijk voor de deelnemende woningen voor het eerstvolgende open huis op onze website.

Aanvaarding:
in overleg.

Disclaimer:
De genoemde maten en oppervlakten zijn circa maten. Verschil tussen de werkelijke en opgegeven circamaten/oppervlakten geven geen aanleiding tot enige rechtsvordering tot vergoeding ter zake. Aan de inhoud van deze specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1993

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

541 m³

Woonoppervlakte

131 m²

Perceeloppervlakte

440 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

335 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Rust

 

Rumte

 

Licht

 

Documentatie

Alle documentatie

Inloggen op Move.nl Icon

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's