Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 369.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

IN BUURTSCHAP DE HEIKANT GELEGEN HALFVRIJSTAANDE WOONBOERDERIJ MET BIJGEBOUW, GARAGE EN GROOT PERCEEL 1.834 M2. WINKELS EN BASISSCHOOL LIGGEN OP CA. 2 KILOMETER AFSTAND.

Deze boerderij is gebouwd rond 1930 en in de loop der jaren regelmatig gerenoveerd en aangepast. Totale volume van de woning is ca. 630 m3 en het gebruiksoppervlakte wonen is 164 m2. Naast de boerderij is er een ruim bijgebouw met schuur/garage. Het bijgebouw is een multifunctionele ruimte van ca. 65 m2 en de garage/schuur is nog eens ca. 45 m2. Er is in alle leefruimten dubbele beglazing aanwezig en de plafonds van de slaapkamer zijn geïsoleerd. Het perceel is 1.834 m2 groot en achter de woning geheel als tuin aangelegd en in gebruik. Verrassend ruim met veel privacy. KORTOM EEN INTERESSANTE WONING VOOR GEZINNEN EN LIEFHEBBERS VAN HET BUITENWONEN.

Indeling:
Hal met meterkast en trapkast, keurige woonkamer met eikenhouten vloer, balkenplafond en gestukadoorde muren, woonkeuken met tegelvloer en nette keukeninrichting voorzien van magnetron, oven, gaskookplaat en koelkast. In de keuken is een grote kast en toegang tot een echte provisiekelder. De bijkeuken is ruim opgezet. Hier komt u achterom binnen in de boerderij, maar zijn ook de aansluitingen voor het witgoed en is een cv.-kast met opstelling van de Nefit combiketel uit '92. In de bijkeuken is een toiletruimte en toegang tot de grote en goed onderhouden badkamer met douche, ligbad en wastafelmeubel. Aansluitend bij de badkamer is een slaapkamer op de begane grond, welke slaapkamer ook vanuit de hal is te bereiken.

Op de 1e verdieping zijn vanuit de overloop 3 slaapkamers toegankelijk. Sanitair is er niet op deze verdieping. Wel is er nog een flinke bergruimte bereikbaar. Hier is ook een luik naar de vliering/bergzolder. Niet geschikt om kamers te maken maar de ruimte biedt wel veel bergruimte.

Bij buitenkomst is allereerst een groot terras met prachtig uitzicht over de tuin. Er is ook een overkapping gebouwd naast het terras met een houthaard. Ideaal om lang buiten te kunnen blijven zitten. Het grootste gedeelte van de tuin is aangelegd met gras. Ideaal voor kinderen. Op het perceel staan nog enkele (oude) schuurtjes die dienen als kippenhok, houtopslag en stallingsruimte. Aan de achterzijde grenst de tuin aan een akkerland, zodoende heeft u in de tuin een heerlijk gevoel van vrijheid.

Naast de woning staat het bijgebouw, ook wel "Ut Hok" genaamd. Dit is verdeeld in een drietal ruimtes. Er is een garage voor stalling van de auto. Daarnaast is een ruimte als schuur in gebruik, dit is een prima klus-/hobbyruimte. Het grootste deel is als multifunctionele ruimte in gebruik. Naast een sauna, klein keukenblok, toiletruimte is hier een grote ruimte die dienst kan doen als praktijk/kantoorruimte, maar zeker ook als speel-/hobbyruimte dan wel "chill"-ruimte.

EEN INTERESSANTE WONING MET VEEL MOGELIJKHEDEN. BEN U OOK BENIEUWD, MAAK DAN EEN AFSPRAAK.

Vraagprijs € 369.000,= k.k.
Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Halfvrijstaande woning

Bouwjaar

1930

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

630 m³

Woonoppervlakte

164 m²

Perceeloppervlakte

1834 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

1834 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's