Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Goed onderhouden, sfeervolle vooroorlogse 2-onder-1-kap woning met 3 slaapkamers, berging en fraai onder architectuur aangelegde 22 meter diepe achtertuin! De woning is gunstig gelegen in stadsdeel "Strijp" in een van de leukste straten van de wijk 't Ven, nabij alle gewenste voorzieningen zoals; scholen, winkels, Sint Trudoplein, Strijp S en R, uitvalswegen, etc.

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree met tegelvloer en stucwerk wandafwerking. Sfeervolle woonkamer voorzien van tegelvloer met vloerverwarming, stucwerk wandafwerking, trapkast en tuindeuren naar de achtertuin. Dichte keuken aan de achterzijde welke voorzien is van een tegelvloer met vloerverwarming, deur naar de achtertuin en rechte keukenopstelling met gaskookplaat, afzuigkap, combi oven/magnetron, koelkast, vriezer en voldoende opbergruimte. Hal met toilet voorzien van hangcloset, fonteintje en mechanische afzuiging. Grote multifunctionele ruimte/bijkeuken met stortbak, deur naar de achtertuin, wasmachine-aansluiting en locatie cv-combiketel (Intergas HR, bouwjaar 2006). Deze ruimte is voor diverse doeleinden geschikt te maken.

1e VERDIEPING:
Overloop met tapijt, stucwerk wanden en deur naar het platdak. Trapkast. Slaapkamer 1 achterzijde met tapijt en stucwerk wandafwerking. Slaapkamer 2 voorzijde met tapijt en stucwerk wandafwerking. Complete badkamer aan de voorzijde met douchegelegenheid, ligbad, toilet, decorradiator, dubbele wastafel en mechanische afzuiging.

2e VERDIEPING:
Royale zolderverdieping (volledig geïsoleerd) met dakkapel aan de voorzijde, Velux dakraam aan de achterzijde, locatie tweede cv-combiketel (Intergas HR, bouwjaar 2006) en aansluitingen wasapparatuur. Deze ruimte is prima te gebruiken voor het realiseren van 1 of meerdere slaapkamers.

TUIN & BERGING:
Geheel omheinde, 22 meter diepe onder architectuur aangelegde achtertuin met achterom, terrassen, beplanting, vijver en 3 aaneengesloten houten bergingen achterin de tuin met extra zitje.

ALGEMEEN:
- Goed onderhouden, sfeervolle vooroorlogse 2-onder-1-kap woning met 3 slaapkamers, berging en fraai aangelegde 22 meter diepe achtertuin!
- De woning is gunstig gelegen in stadsdeel "Strijp" in een van de leukste straten van de wijk 't Ven, nabij alle gewenste voorzieningen zoals; scholen, winkels, Sint Trudoplein, Strijp S en R, uitvalswegen, etc.
- Geweldige plek om te wonen in een karakteristiek woonhuis.
- Volledig voorzien van dubbele beglazing.
- In 2013 is de begane grond voorzien van een nieuwe tegelvloer met vloerverwarming, stucwerk en plafonds en elektra.
- In 2013 zijn ook de slaapkamers op de 1e verdieping alsmede de hal/gang voorzien van nieuw tapijt, stucwerk, timmerwerk en elektra.
- Twee cv-combiketels, beide van 2006.
- In 2009 is het pannendak vernieuwd.
- Het platdak van de dakkapel is vervangen in 2013.
- Inhoud circa 474 m³.
- Woonoppervlakte circa 128 m².
- Perceel 196 m².
- Bouwjaar circa 1928.
- Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1928

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

474 m³

Woonoppervlakte

128 m²

Perceeloppervlakte

196 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Tuin oppervlakte

150 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Zonnige tuin

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's