Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 374.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

FRAAI GELEGEN AAN DE RAND VAN LEIDSCHENVEEN MET UITZICHT RICHTING HET POLDERLANDSCHAP MET DE "DRIE MOLENS" TREFT U DEZE UITSTEKEND ONDERHOUDEN 5-KAMER EENGEZINSWONING MET UITGEBOUWDE WOONKAMER, 14,5 METER DIEPE ACHTERTUIN OP HET ZW MET ACHTEROM, RUIME KEUKEN AAN DE VOORZIJDE EN MOGELIJKHEID TOT HET REALISEREN VAN EEN DAKTERRAS OP DE 2E VERDIEPING. HET WOONOPPERVLAK BEDRAAGT CA. 144 M2. ONDANKS DE FRAAIE LIGGING AAN DE RAND VAN DE POLDER BENT U TOCH OOK SLECHTS ENKELE MINUTEN VERWIJDERD VAN DE SNELWEGEN A4, A12 EN A13.

*** Bekijk de plattegrond, foto's en video voor een complete impressie van de woning ***

INDELING:
Middels het voetpad met brede groenvoorziening komt u bij de woning, uw auto kunt u normaal gesproken vlakbij parkeren op de centraal geregelde parkeervoorzieningen. Na entree van de woning komt u in de gang waar u de meterkast aantreft, toilet met fontein en een vaste kast waar de cv-combiketel hangt. Ook treft u hier de trapopgang naar de 1e verdieping. Hierna komt u in de zeer ruime, tuingerichte woonkamer van ca. 7,40x5,17 van waaruit u middels een schuifpui de achtertuin kunt bereiken. Deze is maar liefst 14,5 meter diep, is fraai aangelegd en voorzien van een ruime stenen berging van ca. 4,00x2,40 en een achterom. De achtergevel is voorzien van een elektrische zonwering. Aan de voorzijde van de woning treft u de ruime half-open keuken van ca. 350x300 en voorzien van een moderne witte keuken met natuurstenen aanrechtblad in L-opstelling welke is voorzien van een koelvriescombinatie, vaatwasser, 6-pits RVS gasfornuis (Solitaire) met wokbrander, moderne wasemschouw met koolstoffilters en een 1,5 spoelbak. Onder de trap naar de 1e verdieping treft u nog een ruime bergkast aan waar ook het kruipluik te vinden is. De gehele begane grond is voorzien van een fraaie (lichte) lamelparketvloer. EERSTE VERDIEPING: op deze verdieping treft u de royale ouderslaapkamer aan de voorzijde gelegen. In deze slaapkamer is een ruime 4-deurs inbouwkast geplaatst welke dieper is dan standaard zodat u op een handige manier bijna dubbel zoveel kastruimte heeft. Aan de achterzijde treft u nog 2 slaapkamers en als laatste op deze verdieping nog de badkamer welke is voorzien van een ligbad, separate douchehoek, dubbele wastafel, 2e toilet en handdoekradiator. TWEEDE VERDIEPING: hier komt u op de overloop met toegang tot de inpandige berging waar nu de wasmachine en droger geplaatst kunnen worden, de mechanische ventilatie-unit hangt hier en er is nog een wasbak aanwezig. Eventueel zijn er mogelijkheden om hier een 3e toilet (of badkamer) te realiseren. Aan de voorzijde treft u nog de 4e (wederom zeer ruime) slaapkamer over de volledige breedte van de woning. Vanaf de overloop kunt u middels de reeds aanwezige deur het platte dak bereiken welke u zou kunnen aanpassen tot een heerlijk zonnig gelegen dakterras.

BIJZONDERHEDEN:
- bouwjaar 2002
- eigen grond
- woonoppervlak ca. 144 m2
- perceelgrootte 159 m2
- woonkamer voorzien van uitbouw (vanaf de bouw) van ca. 2,40 meter
- 4 ruime slaapkamers
- mogelijkheid voor een 2e badkamer op de 2e verdieping
- fraai aangelegde diepe achtertuin (14,5 meter) op ZW met stenen berging en achterom
- elektrische zonwering aanwezig op de begane grond
- lamelparket op de begane grond, mat gelakt met wit gemengd
- europees eiken vloerdelen op de 1e en 2e verdieping, massief hout en geolied
- wanden fraai afgewerkt met spachtelputz
- lichtpunten woonkamer ingefreesd
- Agpo Econpact cv-combiketel uit 2002
- overige verkoopinformatie en voorwaarden digitaal beschikbaar
- oplevering in overleg

*** WANNEER U OP ZOEK BENT NAAR EEN GOED FORMAAT WONING MET 4 SLAAPKAMERS, ROYALE WOONKAMER EN KEUKEN, RUIME ZONNIGE TUIN MET STENEN BERGING, RUSTIG EN KINDVRIENDELIJK GELEGEN AAN DE RAND VAN DE WIJK MET GROENVOORZIENINGEN EN SPEELMOGELIJKHEDEN DAN BENT U BIJ DEZE WONING AAN HET JUISTE ADRES, WIJ ONTVANGEN U GRAAG VOOR EEN BEZICHTIGING!! ***

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belangen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2002

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

450 m³

Woonoppervlakte

144 m²

Perceeloppervlakte

159 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Dichtbij diverse winkelcentra

 

Dichtbij snelweg

 

weinig verkeer in de straat

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's