Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 350.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bent u op zoek naar een

GEHEEL GERENOVEERDE - UITSTEKEND AFGEWERKTE - GUNSTIG GELEGEN - BOVENWONING?

Maak dan een bezichtigingsafspraak voor BILDERDIJKSTRAAT 32 BIS IN UTRECHT!!

Deze bovenwoning is in 2012 volledig gerenoveerd en o.a. voorzien van een zeer ruime en lichte woonkamer, moderne halfopen keuken, drie ruime slaapkamers en moderne afgewerkte bad - en toiletruimte.
De bovenwoning is gelegen in de Bilderdijkstraat. Een mooie, brede en rustige straat gelegen in het hart van de gezellige woonwijk Nieuw Engeland, een wijk met veel koffietentjes en restaurantjes. Winkels voor de dagelijkse boodschappen en de levendige Kanaalstraat zijn in de nabije omgeving aanwezig. Het centrum van Utrecht en het Centraal Station bevinden zich op loopafstand van de woning.

Indeling:

Begane grond:
Entree met inloopkast en trapopgang naar de 1e verdieping.

1e verdieping:
Overloop met laminaatvloer, glad gestucte wand - en plafondafwerking, modern toilet met hangend closet en fonteintje en trapopgang.

De woonkamer is zeer ruim en licht en is voorzien van een laminaatvloer, glad gestucte wand - en plafondafwerking, dubbelglas, balkon over de hele gevelbreedte aan de achterzijde gelegen op het zuidwesten, frans balkon aan de voorzijde en hoog plafond.

De half open keuken is ruim en is voorzien van een modern keukenblok aan beide zijden, koel - / vriescombinatie, vaatwasser, 5-pits gaskookplaat, apothekerskast en deur naar het balkon.

2e verdieping:
Overloop met laminaatvloer, glad gestucte wand- en plafondafwerking, lichtkoepel waardoor het hier heerlijk licht is en was en - CV kast met wasmachine - en drogeraansluiting.

De slaapkamers zijn alle drie ruim van afmeting en allen voorzien van een laminaatvloer, glad gestucte wand - en plafondafwerking en dubbel glas. De slaapkamer aan de voorzijde is verder voorzien van een vaste kast en steigerhouten bureau. Aan de achterzijde zijn twee ruime slaapkamers gesitueerd waarvan één slaapkamer is voorzien van een vaste kast en een schuifkastenwand.

De badkamer is modern en strak afgewerkt en geheel betegeld. De badkamer is voorzien van een ligbad, grote doucheruimte met regendouche, handdouche en thermostaatkraan, badmeubel met wastafel, designradiator en verlaagd plafond met inbouwspots.

Parkeren:
Parkeren kan in de straat, aan de openbare weg. Hiervoor is een parkeervergunning aan te vragen bij de gemeente Utrecht.

Bijzonderheden:
- De woning is in 2012 volledig gerenoveerd en o.a. voorzien van een nieuwe keuken en badkamer;
- Bouwjaar 1920;
- Bosch HR combi ketel van 2012;
- De erfpacht is eeuwigdurend afgekocht;
- De servicekosten bedragen circa € 77,27 per maand;
- Uitstekende ligging nabij alle voorzieningen en bij de gezellige binnenstad van Utrecht en Centraal Station.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1920

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

368 m³

Woonoppervlakte

101 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Hippe eet- wijn- en koffietentjes op een steenworp afstand

 

Loopafstand naar Utrecht centrum en Utrecht centraal station

 

Ontzettend veel licht in huis door veel ramen en hoge plafonds

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's