Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 300.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

TER AAR, Iepenpad 47

Goed onderhouden, uitgebouwde hoekwoning met parkeergelegenheid op eigen terrein en een zonnige tuin op het westen grenzend aan het water

• De woning is aan de achterzijde uitgebouwd en heeft een totale lengte van 10 meter
• Voorzien van een dakopbouw (2015) voor veel extra woonoppervlakte
• Gunstige tuin op het westen met een leuke ligging aan het water
• Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de aangebouwde stenen berging met elektra
• Parkeergelegenheid op eigen terrein (1 auto)
• Gunstig gelegen in het Groene Hart, op korte loopafstand van de winkels en voorzieningen

Deze fijne gezinswoning is gelegen in het centrum van Ter Aar in een rustig, kindvriendelijk en vooral gezellig woonerf. Ter Aar is onderdeel van de gemeente Nieuwkoop en is zeer centraal gelegen in de Randstad. Dit betekent dat grote steden zoals Amsterdam, Den Haag en Utrecht met ca. 30-35 minuten te bereiken zijn. Ter Aar kenmerkt zich ook door haar ligging te midden van veel groen. Rondom Ter Aar vindt u het voor Nederland zo karakteristieke polderlandschap en dichtbij zijn onder andere de Langeraarse en de Nieuwkoopse Plassen gelegen. Ter Aar zelf heeft diverse voorzieningen: zo bevinden zich in het centrum diverse winkels, scholen, een grote sporthal en zijn er veel sportverenigingen.

Indeling
Begane grond
Vanuit de voortuin heeft u toegang tot de aangebouwde stenen berging van ca. 4 m2. Ruime entree/hal met garderoberuimte en toegang tot het toilet. Het toilet is in 2010 aangepast en voorzien van modern tegelwerk en een hangend toilet met fonteintje. De woonkamer is gelegen aan de achterzijde. Dit is een fijne, lichte ruimte door de aanwezigheid van grote raampartijen en extra zijramen. De wanden zijn keurig afgewerkt en de woning is voorzien van een mooie houten vloer (sucupira). Via een riante schuifdeur komt u in de zonnige, onderhoudsvriendelijke tuin met achterom. De tuin is gunstig gelegen op het westen, maar door het elektrische zonnescherm kunt u altijd een plekje in de schaduw creëren. Vooral bijzonder is de ligging aan het water. Door de houten vlonder kunt u hier extra van genieten!

Aan de voorzijde bevindt zich de keuken in een hoekopstelling. De keuken is voorzien van een granieten werkblad en alle benodigde inbouwapparatuur. Denk hierbij aan een 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, magnetron, oven en een koelkast.

Eerste verdieping
Op deze verdieping bevinden zich 3 slaapkamers. De slaapkamers zijn respectievelijk 12, 10 en 7 m2. De badkamer (2010) is modern afgewerkt en voorzien van een ligbad, douche, tweede (hangend) toilet en een wastafelmeubel.

Tweede verdieping
Door middel van een vaste trap bereikt u de tweede verdieping van de woning. De voorzolder is voorzien van de wasmachine/droger aansluitingen en hier treft u tevens de opstelplaats van de CV-ketel (Remeha 2015). Aan de achterzijde is er 2015 een dakopbouw geplaatst, waardoor er een riante extra slaapkamer is gecreëerd. Deze slaapkamer beschikt over draai/kiepramen, sfeervolle spotjes, glad stucwerk en een keurige laminaatvloer.

Kortom, bent u op zoek naar een rustig en aan het water gelegen hoekwoning met extra veel woonoppervlakte door de uitbouw en dakopbouw? Maak snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging!

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1984

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

355 m³

Woonoppervlakte

110 m²

Perceeloppervlakte

171 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Weinig tot geen autoverkeer

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's