Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 550.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ben je op zoek naar een unieke plek om te wonen? Dan is dit je kans!

Deze schitterend gelegen bungalow bevat maar liefst 840 m2 EIGEN GROND aan open vaarwater met landelijk uitzicht en ligt direct aan de Kolksloot! De woning is geheel gelijkvloers, bevat over een eigen oprit en heeft een vrijstaande stenen garage tot zijn beschikking!

De vrijstaande woning heeft een zeer centrale ligging! Niet alleen rust en prachtig uitzicht is hier te vinden maar ook zijn de gezellige horecagelegenheden en diverse winkels zoals Albert Heijn, Dirk van den Broek en Hema heel dichtbij. Het is heerlijk wonen in een groene en kindvriendelijke omgeving met een basisschool die makkelijk te bereiken is. Je hebt de mogelijkheid om meerdere auto's kwijt te kunnen op je eigen oprit en tevens je bootje aan te meren aan open vaarwater!
Daarnaast zijn de busverbindingen perfect te noemen! De bushalte stopt vrijwel voor je deur welke je de directe verbindingen geven met Amsterdam. Daarnaast zit je binnen enkele minuten op de snelweg A10/A8 richting Amsterdam en Purmerend.

Indeling:

Bungalow
Via je entree kom je direct binnen in de hal welke directe toegang geeft tot meerdere vertrekken. Via links kom je binnen in de zeer ruime en lichte woonkamer welke zowel aan de voorzijde als achterzijde prachtig uitzicht geeft over landelijke Oostzaan. De woonkamer bevat aan de voorzijde de eetruimte met eettafel en aan de achterzijde een ideale plek voor een zithoek met televisie. Tevens is de woonkamer voorzien van een prachtig massief eikenhouten vloer en een heerlijke gashaard. De tuin is middels de schuifpui ook via de woonkamer te bereiken, waar de achtergevel ook voorzien is van een elektrische zonwering. Via de woonkamer is ook de keuken te betreden. De nette keuken is voorzien van een natuurstenen blad, koelkast en vriezer (BOSCH), vaatwasser, combi-oven, gootsteen en een (5-zone) inductiekookplaat. Daarnaast kan je via het "klompenhok" de tuin ook via keuken bereiken.

Via de hal zijn de twee slaapkamers, de separaat toilet en de badkamer te bereiken. De eerste slaapkamer zit aan de voorzijde welke nu is voorzien van een aantal grote losse kasten. Aan de achterzijde is de tweede slaapkamer gesitueerd welke ruim is bemeten en voorzien is van een aantal vaste inbouwkasten. De zeer nette badkamer is v.v. elektrische vloerverwarming, inloopdouche, toilet en vaste inbouwkasten. In deze inbouwkasten zitten zowel de wasmachine- en drogeraansluiting als de Intergas CV-installatie uit 2008.

Tuin
De prachtige en zeer ruime tuin geeft een berg aan mogelijkheden. Zo zit je de gehele dag heerlijk in de zon en kun je je bootje aanmeren aan je steiger. Het uitzicht is schitterend te noemen! Direct aan de kolksloot en de landschappen! Via het open vaarwater kun je met je bootje het recreatiegebied 't Twiske invaren en zijn de grachten van Amsterdam zelfs te bereiken.

Garage
Via de ruime oprit is de vrijstaande garage te betreden (tevens ook via de achtertuin). De garage is ruim 10 meter lang en bijna 4 meter breed! Dit geeft je zelfs de mogelijkheid zelfs twee auto's te parkeren in de garage. Het is voorzien van water en elektra en geeft ook enorm veel bergruimte.

Bijzonderheden:
- Woonoppervlakte ca. 94 m2
- Unieke locatie!
- Gelegen op 840 m2 EIGEN GROND!
- Prachtige tuin op het zeer zonnige zuidwesten!
- Gelegen aan open vaarwater met eigen steiger!
- Vrijstaande stenen garage van maar liefst 41 m2!
- Aan de rand van recreatiegebied 't Twiske en direct aan de Kolksloot!
- CV-installatie Intergas 2008
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en/of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar verwezen wordt.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Het huis grenst aan water (de Kolksloot) er zwemmen zwanen voorbij. Altijd prachtige luchten. Veel fruitbomen in de tuin. En heerlijk rustig, dichtbij het Twiske.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1966

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

321 m³

Woonoppervlakte

94 m²

Perceeloppervlakte

840 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Tuin rondom

Tuin oppervlakte

687 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Voor en achter vrij uitzicht en geen directe buren.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's