Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 158.580,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Tuinstraat 40 te Dirksland; we zetten graag de pluspunten bij deze halfvrijstaande woning voor u op een rij. 1. Een rustige en bovenal kindvriendelijke ligging aan een voetgangerspad 2. Een volledig leefprogramma op de begane grond 3. vier (slaap)kamers 4. Geheel afgewerkt in neutrale en hedendaagse kleurstellingen en last but not least een mooi zonnig kavel van 263m2 met veel privacy. Pak snel de telefoon voor het maken van een afspraak.

Indeling:
Vanuit de entree/hal (met de meterkast en een plavuizenvloer) toegang tot de woonkamer en/of de opgang naar de 1e verdieping.

Woonkamer.
Aan de voorzijde bevindt zich een groot raam in de gevel, hierdoor komt er veel daglicht naar binnen en dat zorgt voor een fijn leefklimaat. De woonkamer met plavuizenvloer beschikt over een radiator, rolluik en een halfopen keuken.

Keuken.
Het keukenblok is in een dubbele rechte opstelling geplaatst en voorzien van het volgende inbouwapparatuur: koelkast, vriezer, magnetron, vaatwasser, afzuigkap, oven en een 5-pits gaskookplaat. Tevens is er een Quooker aanwezig. Vanuit de keuken bereiken we de tussenhal.

Tussenhal.
Deze ruimte is eveneens vanaf buiten bereikbaar en u treft hier o.a. de geheel betegelde toiletruimte met mechanische ventilatie, fonteintje en closet aan. Vanuit de tussenhal bereiken we de ruime ouderslaapkamer en/of de geheel gerenoveerde badkamer.

Slaapkamer.
Ruim qua opzet, netjes afgewerkt en naast een radiator tevens voorzien van een wastafel.

Badkamer.
De badkamer is afgewerkt in hedendaagse kleurstellingen en zal menigeen bekoren.
Deze ruimte beschikt over een badmeubel (met wastafel), een designradiator en een ligbad.

1e Verdieping:
Aangekomen op de overloop heeft u vanaf hier uit toegang tot de drie (slaap)kamers, waarvan 1 nu dienst doet als strijkkamer met een vaste kastenwand en radiator. De andere twee kamers zijn eveneens voorzien van een radiator.

Algemeen:
Aan de voorzijde van de woning is er een tuin gelegen die middels een hekwerk is afgesloten. Dan nemen we de vrije achterom die toegang verschaft tot de eerder genoemde zonnig gelegen achtertuin. Hier heeft u de beschikking over o.a. een terras en een buitenberging met elektra en aangebouwde veranda. Tevens liggen er op het dak van de berging 4 zonnepanelen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1910

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

344 m³

Woonoppervlakte

97 m²

Perceeloppervlakte

263 m²

Buitenruimte

Tuin

Voortuin, Zijtuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Rust

 

Vrijheid

 

Alle gemakken dichtbij

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's