Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 415.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze woning aan de Weteringkade in Amersfoort kom je niet vaak tegen, er zijn er maar vier van en dat is best bijzonder. Daarnaast is er een kantoorruimte op de begane grond die met een kleine aanpassing ook gebruikt kan worden als praktijkruimte. Zo wordt deze interessante woning nog aantrekkelijker. Door de aanwezige zonnepanelen wordt een laag energieverbruik gerealiseerd!

Omgeving:
De woning staat in een gezellige wijk met voornamelijk gezinnen. De Weteringkade is een karakteristieke en kindvriendelijke straat met veel verschillende typen huizen, voldoende parkeerplaatsen voor de deur en een vrij uitzicht. Aan de achtertuin grenst een afgesloten binnenterrein met eigen parkeerplaats grenzend. De woning is op loopafstand van het Kai park en zorgcentrum gelegen. Maar ook het winkelcentrum, openbaar vervoer, NS-station en scholen zijn nabij, net als de uitvalswegen A1 en A28.

De indeling is als volgt:
Kom binnen en laat u verrassen door de aansprekende indeling van de woning. De begane grond leent zich perfect om wonen en werken te combineren. Naast de ruime entree met meterkast, toilet, trapkast en trap, beschikt de etage over een kantoorruimte, een berging en de tuinkamer. Door de berging en het kantoor samen te voegen, ontstaat zelfs nog extra kantoor- of praktijkruimte.

De woonkamer en keuken beslaan de gehele eerste verdieping. Deze verdieping beschikt over grote raampartijen. Hierdoor is er veel invallend licht, wat de kamer een prettig karakter geeft. De open keuken is voorzien van een kookeiland en inbouwapparatuur. Vanuit de woonkamer en keuken heeft u een prachtig uitzicht over de straat en het water.

Op de tweede verdieping vindt u de overloop met toegang tot een tweede toilet, drie slaapkamers, waaronder de master bedroom, en de badkamer. Hier kunt u gebruikmaken van zowel een ligbad als een douchecabine. De wastafemeubel met 2 kranen maken de ruimte compleet.

De derde verdieping biedt plaats aan een studioruimte en het dakterras. Vanaf hier hebt u een schitterend uitzicht over de wijk en de omgeving.

De voortuin met ligging op het zuidwesten is een verdiepte patio met voldoende ruimte voor een loungeset om heerlijk van de zon te genieten.
De achtertuin is lang, diep en onderhoudsvrij. Ontspannen in een lekkere luie hangmat, aan tafel met het gezin of een speelhuisje voor de kinderen, voor al uw tuinwensen is plaats. Achter in de tuin staat een houten berging.

Het afgesloten binnenterrein is een veilige plek voor spelende kinderen. Verder beschikt de woning over 2 eigen parkeerplaatsen op het afgesloten binnenterrein.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2005

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

560 m³

Woonoppervlakte

167 m²

Perceeloppervlakte

207 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Dichtbij OV

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's