Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 750.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

“Waarom is dit huis bijzonder: Laat U verrassen!
We hebben deze prachtige perfect onderhouden notariswoning naar ons eigen idee laten bouwen. Het ligt aan een mooie rustige straat in een fijne kindvriendelijke wijk met veel jaren '30 woningen. De grote vide is heel stijlvol en uitnodigend. In de tuinkamer is het heerlijk genieten van het uitzicht op de rondom privacy biedende tuin. Of in de woonkamer gezellig bij de openhaard. Veel tijd brengen we ook door in de grote leefkeuken om samen te kokkerellen en te relaxen. Vanuit de tuinkamer en keuken kun je de dubbele tuindeuren open zetten. Je kunt volop genieten in de tuin met de hele dag zon vanaf zonsopkomst tot zonsondergang met op de achtergrond het gezellige gekletter van de vijver. Het is ook heerlijk toeven onder de overkapping en prieel. Ook in het vroege voor- en najaar. Er is een aparte hoek voor eventueel een trampoline. Onze kinderen hebben daar ook veel gespeeld. Op 50 meter afstand is er volop speelgelegenheid voor jonge en oudere kinderen. Op meerdere hoeken van de straten in de wijk is ook een klein speeltuintje. Wij hebben altijd met heel veel plezier gewoond in deze gezellige straat. De kans doet zich voor om eventueel weer opnieuw te kunnen bouwen waardoor ons huis in de verkoop staat.” aldus de verkoper.

Dit luxe en tot in detail afgewerkte herenhuis (notariswoning) met een garage is voorzien van grote leefruimtes die u veel woongenot en -plezier zullen bezorgen. De achtertuin is gelegen op het oosten en het is heerlijk toeven onder de terrasoverkapping of het houten prieel. Naast de drie ruime slaapkamers en een zolderkamer zijn er een moderne leefkeuken met kookeiland, een sfeervolle L-vormige woonkamer, een tuinkamer, een kantoorruimte en een compleet uitgeruste badkamer aanwezig.

De woning is opmerkelijk qua architectuur, afwerkingsniveau en optimaal woongenot middels indrukwekkende ruimtes, gebruik van hoogwaardige materialen en een optimaal isolatiepakket.

De woning is gelegen aan een rustige straat in de jonge en kindvriendelijke wijk Noordrand, nabij het Keelpark. Op korte afstand bevinden zich diverse winkel- en sportvoorzieningen, basisscholen en kinderopvang, Eindhoven Airport, openbaar vervoer en belangrijke uitvalswegen.

Indeling:
Begane grond:
Via de onder design aangelegde voortuin bereikt u de overdekte entree. De ruime ontvangsthal staat in direct contact met de eerste verdieping door een vide. In de hal bevinden zich de meterkast (13 groepen), open trapopgang naar de eerste verdieping en de moderne toiletruimte. De hal en toiletruimte zijn voorzien van een Basalt tegelvloer.

De sfeervolle en L-vormige woonkamer en tuinkamer zijn voorzien van een dubbel gerookte eikenhouten vloer en een gashaard met een marmeren schouw. Beide ruimtes zijn ruim en keurig afgewerkt met sierlijsten en inbouwspots. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en een leuk zicht op de voortuin.

Via en-suite deuren is de ruime tuinkamer met een designradiator en toegang tot het overdekte terras te bereiken (via openslaande deuren). Grote raampartijen bieden een mooi zicht op de achtertuin.

Via andere en-suite deuren is de leefkeuken te bereiken. De moderne en lichte Siematic keukeninrichting bestaat uit een kookeiland, keramische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven, magnetron en een koelkast. Het geheel is afgewerkt met een natuurstenen (granieten) werkblad en een Basalt tegelvloer. De keuken is ruim en keurig afgewerkt met sierlijsten en inbouwspots en openslaande deuren bieden toegang tot het overdekte terras.

Aansluitend is de praktische bijkeuken voorzien van een Basalt tegelvloer gelegen met de wasmachineaansluiting en een inbouwkast. Een deur biedt toegang tot het overdekte terras.

De extra kamer op de begane grond is momenteel in gebruik als kantoorruimte. Indien gewenst kan deze kamer ook voor andere doeleinden gebruikt worden, bijvoorbeeld als speelkamer, hobbykamer of voor een beroep aan huis. De kamer is netjes afgewerkt met een laminaatvloer en biedt een leuk zicht op de voortuin.

De privacy biedende en brede achtertuin is op het oosten gelegen en is keurig aangelegd met sierbestrating, een grote vijver en diverse volwassen beplanting waaronder een aantal leibomen. Direct aan de achtergevel is een fraaie terrasoverkapping met verwarmingslampen, inbouwspots en een rolluik gerealiseerd waar u heerlijk kunt zitten, ook bij minder weer en in de zomeravonden. Achterin de tuin ligt een tweede terras met een fraai houten prieel. Er zijn meerdere terrassen aanwezig.

Via de eigen oprit en carport is de geïsoleerde garage met tegelvloer te bereiken met ruimte voor twee auto’s, een sectionaaldeur, aparte elektragroepen en een aparte ingang aan de zijkant van de garage. Op de oprit is nog plaats voor drie auto's.

Eerste verdieping:
De ruime overloop biedt toegang tot drie ruime slaapkamers, de badkamer en een separate toiletruimte. Op de vloer ligt een nette laminaatvloer die vanuit de overloop is doorgelegd in de slaapkamers.

De slaapkamers zijn voorzien van meerdere raampartijen die de ruimtes heerlijk licht maken. De ouderslaapkamer is aan de achterzijde gelegen en biedt toegang tot een grote inloopkast geheel voorzien van inbouwspots. De andere twee slaapkamers zijn aan de voorzijde gelegen.

De opvallend ruime en moderne badkamer is uitgerust met een ligbad met whirlpool, een inloopdouche, een designradiator en een dubbele wastafel met spiegel. Het geheel is afgewerkt met lichte wandbetegeling, een antraciet tegelvloer en inbouwspots.

De separate toiletruimte heeft dezelfde afwerking en is uitgerust met een wandcloset, fonteintje en inbouwspots.

Tweede verdieping:
Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Hier bevindt zich een grote zolder(slaap)kamer voorzien van vloerbedekking en een tweetal dakramen.

De opstelling van de c.v.-ketel en de WTW-installatie zijn in de separate bergzolder gelegen.

Algemeen:
- De woning is voorzien van een compleet isolatiepakket, dubbele beglazing en kunststof kozijnen en deuren (behalve de voordeur) met draai-/kiepramen.
- De binnendeuren, de wanden in de gehele woning en de plafonds in de keuken en berging zijn in 2018 geschilderd. De voordeur, overkapping en dakgoten in 2016.
- De Nefit Ecomline HR c.v.-ketel is in 2005 geplaatst.
- De tegelvloeren op de begane grond en eerste verdieping zijn voorzien van vloerverwarming.
- Hoge plafonds.
- Luiken bij alle ramen.
- Veel stopcontacten, ook in de tuin.
- Alarm aanwezig.
- Energielabel A.
- Deze woning is door een extern bouwkundig bureau volgens de NEN 2580 norm ingemeten. Ondanks dat de inmeting met de grootste zorgvuldigheid is uitgevoerd kunnen wij hieromtrent geen enkele vorm van aansprakelijkheid aanvaarden.

Bankgarantie/waarborgsom:
Ter zekerheidsstelling van het nakomen van de verplichtingen van de koper, wordt in de koopovereenkomst altijd een bankgarantie/waarborgsom opgenomen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Jaarlijkse gezellige straatbarbeque en high tea. Veel sfeer en gezelligheid in de straat. Mooie wijk met veel speelgelegenheid voor jonge en oudere kinderen. Op iedere hoek van de straat een speelgelegenheid. Tevens een groot plein met houten speeltoestellen, grasveld. Skeelerbaan, tennistafel, basketbal en voetbalveld. Buurtpreventie app voor de gehele wijk. Hondenuitlaat gelegenheid. Mooie omgeving om te wandelen en fietsen. Groot natuurpark op loopafstand met veel groen en water. Gunstige ligging overal dichtbij.”

 

aan het woord

“De dag eindigde tot in de late uurtjes. Vaak een thema. En organisatie steeds een paar andere bewoners. Soms nog een beachparty erachteraan bij bewoner in de straat. Veel lol.”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 
 

aan het woord

“Speelgelegenheid en park”

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 
 
 
 
 
 

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

2004

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

931 m³

Woonoppervlakte

250 m²

Perceeloppervlakte

565 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Prachtige notaris woning met heel veel leefruimte. Grote ruimtes. Leefkeuken. Tuinkamer. Mooie wijk met jaren 30 woningen. Gezellige kindvriendelijke straat met gezellige diverse activiteiten

 

mooie straat

 

Veel speelgelegenheid voor jonge en oudere kinderen om de hoek

 

veel uitlaatgelegenheden honden

 

zelfbouw allemaal jaren 30 woningen

 

grote oprit mogelijkheid voor 4 auto`s en grote garage met mogelijkheid voor 2 auto`s

 

Plusmarkt, apotheek, bloemenkraam, snackbar bij elkaar op 10 min lopen

 

diverse sportvoorzieningen op 10 min lopen

 

genieten van de hele dag zon al vanaf zonsopkomst tot ondergaande zon. Tevens mogelijkheid om in de schaduw te zitten.

 

genieten onder de overkapping en prieel

 

gezellig gekletter van de vijver

 

prachtige onder achitektuur aangelegde tuin

 

genieten van de fijne grote leefruimtes in perfecte staat

 

jaarlijkse straat barbeque en aan de kinderen is ook gedacht

 

diversiteit aan leeftijden in de straat

 

Ook met nog kleinere kinderen

 

Heel sfeervol huis en tuin

 

Kom het allemaal met eigen ogen ervaren

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's