Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 309.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Ruim, licht en praktisch. Zo zijn deze Indecowoningen aan het Brouwersveld in Koog aan de Zaan destijds gebouwd. De twee woonlagen bij deze goed onderhouden eengezinswoning omvatten 4 kamers waaronder 3 slaapkamers.

Deze woning is zowel aan de binnen als aan de buitenzijde keurig afgewerkt en eigenlijk "woonklaar". Een mooie brede woning die door het bijtrekken van de inpandige berging nog groter is geworden. Een keuken met kook-/spoeleiland, voorzien van diverse inbouwapparatuur en een royale woonkamer met fraaie laminaatvloer en spagtelputz wanden. De op het westen gelegen achtertuin is tot in de puntjes verzorgd met onderhoudsvriendelijke tegels, mooie terrasoverkapping en houten berging. Ook aan de zijkant van de woning is een breed stuk tuin te vinden met brede poort (ideaal voor bv. motorrijders). Ook in de voortuin is een aangebouwde berging te vinden met daaraan een fietsenoverkapping. Op de verdieping vinden we 3 ruime slaapkamers, een keurige badkamer met douchehoek, toilet en wastafelmeubel. Aan de wasruimte is ook gedacht, een complete ruimte met wasmachine-/ drogeropstelling, CV-ketel (lease) en bergmogelijkheden.

Westerkoog is al gewild sinds de oplevering eind jaren zeventig. Logisch, want deze woonwijk is kindvriendelijk opgezet, heeft alle faciliteiten voor een comfortabel leven zoals een overdekt winkelcentrum, sportvelden, scholen uiteraard, een eigen NS station, Koog aan de Zaan en een oprit naar de A8. Zowel Amsterdam, Haarlem als Alkmaar zijn snel te bereiken. Daarom is Westerkoog ook zo populair. De kinderen kunnen hier heerlijk opgroeien, de wijk is zo vormgegeven dat in de buurten alleen bestemmingsverkeer komt, er zijn voldoende speelplekken en groenplekken. En de ouders kunnen gemakkelijk van en naar hun werk, snel en efficiënt de dagelijkse boodschappen doen en vinden volop sport- en verenigingsleven in de buurt.
De woningen zijn ruim en bieden privacy door de speelse, verspringende bouw waardoor niemand rechtstreeks bij de ander naar binnen kijkt. Deze woning heeft als bijkomend voordeel dat er geen directe achterburen zijn.

Indeling:
Parterre: entree, hal met meterkast, garderobekast en toiletruimte met fontein. Woonkamer met eilandkeuken voorzien van vaatwasser, koelkast, vriezer, inductie kookplaat, combi-magnetron, open trapopgang en loopdeur naar de achtertuin. Achtertuin op het westen met houten berging en terrasoverkapping. In de voortuin is de aangebouwde houten berging en fietsenoverkapping te vinden.

1e verdieping: overloop met deur naar de hal, 2 slaapkamers aan de achterzijde, voorslaapkamer en badkamer (2010) met douchehoek, 2e hangend toilet en wastafelmeubel.

Bijzonderheden:
- Aanvaarding in overleg;
- Perceeloppervlakte 211 m2 eigen grond;
- Woonoppervlakte 107 m2;
- Inhoud 395 m3;
- Lease CV-ketel, Remeha Avanta 2008, € 24,95 per maand
- Dakbedekking vernieuwd in 2010;
- Slaapkamers voorzien van elektrische rolluiken.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1975

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

395 m³

Woonoppervlakte

107 m²

Perceeloppervlakte

211 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

93 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Vrij uitzicht

 

Veel opbergruimte

 

Geen achter buren

 

Ruime uitbreiding mogelijkheden

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's