Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

De bewoner

 

De bewoner

 

Anoniem

 

Anoniem

€ 450.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bieden vanaf € 450.000,- k.k.



Noorden, Gerberastraat 14

Uitgebouwde geschakelde woning met riante berging (voorheen garage) op een aantrekkelijke locatie midden in het Groene Hart

- De woning is in 2002 aan de achterzijde over de gehele breedte uitgebouwd
- Een slaap- en badkamer op de begane grond (levensloop bestendig)
- Drie slaapkamers en een badkamer op de eerste verdieping
- Tuin van ca. 20 x 13 meter op het zuiden en 2e tuin van ca. 10 bij 15 meter op het noorden
- Gelegen in het Groene hart met prachtige vaar-, wandel- en fietsroutes
- Centraal gelegen ten opzichte van de grote steden

Deze aantrekkelijke geschakelde woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt aan de rand van het landelijk gelegen dorp Noorden (Gemeente Nieuwkoop). Noorden is een klein en rustig dorp en ligt midden in het Groene Hart tussen de Nieuwkoopse plassen, de rivier de Kromme Mijdrecht en de poldergebieden. Dit betekent dat u in de directe omgeving fantastische recreatiemogelijkheden heeft (fietsen, wandelen en watersport). Bij een strenge vorst kan er op de Nieuwkoopse plassen geschaatst worden. Midden in het Groene Hart betekent ook zeer centraal gelegen: grote steden zoals Den Haag, Rotterdam, Amsterdam en Utrecht zijn met ca. 35 minuten te bereiken.

Noorden heeft voor alle leeftijden iets te bieden. Naast een actieve voetbal- en tennisvereniging
worden er voor de jeugd vele activiteiten georganiseerd door Stichting Jeugdwerk Noorden voor Noordenaren bekend als ‘de Bun’. Voor senioren is gebouw ‘de Rietzanger’ een ontmoetingsplek waar vele gezellige uren actief worden doorgebracht. In Noorden treft u een gezellige dorpskern met winkels voor de dagelijkse boodschappen. Daarnaast beschikt Noorden over een lagere school, peuterspeelzaal, voor- en na schoolse opvang en diverse sportverenigingen. Ook de tandarts, huisarts en de fysiotherapeut zijn op loopafstand bereikbaar.

Midden jaren '70 is dit hofje van woningen met een bijzondere architectuur ontworpen. Juist door die unieke combinatie is er een ruime, speelse woning ontstaan met veel lichtinval. Op de begane grond is een slaapkamer met badkamer gesitueerd, zodat ook voor eventueel aangepast wonen of voor senioren mogelijkheden zijn.

Begane grond
Entree, uitgebouwde hal met meterkast en toegang tot de woonkamer. De woonkamer is zeer ruim van afmeting en heerlijk licht door de grote raampartijen. In de wintermaanden kunt u hier heerlijk zitten bij de open haard. De keuken is gesitueerd in het midden van de woning en voorzien van een royale keuken met veel opbergruimte en diverse inbouwapparatuur. Aan de achterzijde is de woning over de gehele breedte uitgebouwd, waar in het verlengstuk van de keuken de eethoek is gesitueerd. Ook in de uitbouw is gebruik gemaakt van grote raampartijen en een grote lichtkoepel zodat de woning een prettige lichtinval heeft met uitzicht op de dijk.

De tussenhal biedt toegang tot de toiletruimte met toilet en fonteintje, de berging met de CV-ketel (2010), de badkamer en slaapkamer. De slaapkamer is ca. 16 m2 en beschikt over een deur naar de tuin. Vanuit deze slaapkamer bereikt u een ruime inloopkast. De badkamer is gesitueerd in de uitbouw en is voorzien van een dubbele wastafel, ligbad, toilet, bidet, elektrische sauna en een (stoom)douchecabine.

De woning is voorzien van een mooie, goed onderhouden voor- en achtertuin. Vanaf de achtertuin heeft u een prachtig, groen uitzicht! In de achtertuin is nog een houten tuinhuisje van ca. 7 m2 gesitueerd. Ook de voortuin ziet er verzorgd uit. Hier kunt u de hele dag genieten van de zon. Tevens is er meer dan voldoende ruimte voor het parkeren van meerdere auto’s. De garage/berging heeft een lengte van maar liefst bijna 11 meter!

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamers zijn respectievelijk ca. 9, 11 en 6m2. De badkamer is voorzien van een tweede toilet, wastafel en inloopdouche.

Is uw interesse gewekt? Maak een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom. Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“we zullen de omgeving en het huis erg gaan missen”

 

Anoniem aan het woord

“mooi landelijk gebied met veel rust en ruimte als je het nodig hebt maar ook veel te beleven als je het opzoekt. Op loopafstand een gezellig pleintje met Café de Klinker en Brasserie 't Leeuwtje”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

1976

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

670 m³

Woonoppervlakte

170 m²

Perceeloppervlakte

561 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Mooie lichte woonkamer

 

Zonnige en beschutte tuin met veel privacy

 

Heerlijke open haard voor de lange donkere avonden

 

Wek je eigen energie op met 10 zonnecollectoren

 

Natuurreservaat om de hoek

 

Parkeerplek voor drie auto’s op eigen grond

 

Verse bakker, lagere school en supermarkt in het dorp

 

2 golfbanen binnen 20 minuten

 

Nieuwkoopse plassen met terrassen, botenverhuur en zwemgelegenheid op 2 minuten fietsen. In de ijsperiodes kun je hier natuurlijk geweldige tochten maken.

 

Actieve dorpsgemeenschap met tennis en voetbalvereniging op 5 minuten lopen

 

Treinstation Breukelen op 12 minuten rijden met gratis parkeergelegenheid en goede en frequente verbinding naar utrecht, amsterdam, rotterdam.

 

fantastische uitvalsbasis voor fietsen en hardlopen in een prachtige omgeving

 

25 minuten rijden tot de vertrekhal op Schiphol

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: De bewoner

 
 

Geplaatst door: Anoniem

 
 

Geplaatst door: Anoniem