Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 370.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze bijzonder royale en sfeervolle twee-onder-één kap woning gelegen in de wijk "Buitenhof" nabij uitvalswegen en voorzieningen is echt een plaatje om te zien! De woning is met recht verrassend te noemen door de speelse opzet zowel aan de buiten- als de binnenzijde. Met genoeg leefruimte op de begane grond en vier slaapkamers op de verdiepingen is deze woning ideaal voor gezinnen met kinderen. Kenmerkend voor deze woning is de veranda aan de voorzijde met middag en avondzon welke extra allure geeft aan de woning. Via een ruime eigen oprit met plaats voor twee auto’s wordt de garage bereikt evenals de entree van de woning.

De huidige eigenaren hebben gekozen voor deze prachtige centrale plek omdat de gezelligheid van het centrum van Groningen in slechts 15 minuten fietsen te bereiken is en het nabijgelegen Stadspark zich uitstekend leent voor een wandeling/joggen. De ligging ten opzichte van de uitvalswegen en openbaar vervoer zijn snel en makkelijk te bereiken.
Zoek je een fraai vormgegeven goed onderhouden gezinswoning op een bijzondere plek bel dan nu voor een afspraak!

Indeling:

Begane grond:
entree/hal, trap naar eerste verdieping, modern toilet voorzien van een zwevend closet en een wasbakje, ruime lichte woonkamer van ca. 45m² met een prachtige eikenhouten vloer. Aan de achterzijde openslaande deuren naar de fraai aangelegde achtertuin op het oosten én aan de voorzijde schuifpui naar de veranda op het westen. Er is op de begane grond een eigentijdse open keuken v.v. diverse inbouwapparatuur o.a. 5-pits kookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en vaatwasser. De woonkamer en keuken zijn samen maar liefst 57m² groot, ruime stenen vrijstaande garage van ca. 25m².

Eerste verdieping:
overloop, 2 slaapkamers van ca. 16m² en 8m² allen voorzien van laminaat, moderne badkamer met een inloop douche met regendouche, ligbad en badkamer meubel met daarin 2 wastafels, wasmachineruimte waarin ook de cv-ketel is geplaatst en de mechanische afzuiging, separaat toilet, vanaf de overloop een vaste trap naar tweede verdieping. Royale bergruimte over de gehele breedte aan de voorzijde van de woning.

Tweede verdieping:
overloop, 2 slaapkamers van ca. 15m² en 10m². De woning is voorzien van een dakkapel over nagenoeg de volle breedte van het huis.

Bijzonderheden:
• de gehele woning is voorzien van houten/laminaatvloeren
• dak-, muur-, vloerisolatie
• isolerende beglazing, energielabel B
• verwarming middels een Intergas Combiketel Comfort HREco uit december 2017

Aanvaarding in overleg

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1999

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

540 m³

Woonoppervlakte

156 m²

Perceeloppervlakte

361 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zonneterras

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Dichtbij centrum en natuur

 

Zeer ruime opzet woonwijk

 

Rust en ruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's