Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 349.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Aan de bosrand nabij Nijmegen, sfeervolle uitgebouwde helft van een dubbel woonhuis gelegen op een mooi perceel van 878m2 met dubbele garage, groot atelier met verdieping en zwembad. De woning is goed geïsoleerd en van eigentijds elektra-en loodgieterswerk voorzien.

De woning is op fietsafstand van de universiteit en ziekenhuizen en gelegen nabij de sportvelden van Union aan de rand van Nijmegen. De bosrijke omgeving van Heumensoord en de Elshof bevindt zich op loopafstand.

Door de optimaal geluidswerende voorzijde, zijkant en achterzijde ondervindt u geen hinder van de provinciale weg.

Omschrijving
Entree/hal met granitovloer onder het zeil, opgang naar eerste verdieping en doorgang naar de woonkamer. Tevens bevindt zich de meterkast in de hal.

Zonnige woonkamer met parketvloer waar deels nog granito onder ligt, schouw en isolerende beglazing.
Keuken voorzien van inbouwapparatuur met gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, oven en doorgang naar bijkeuken met witgoedaansluiting en toilet.
Royale werkkamer voorzien van isolerende beglazing en openslaande deuren naar de tuin. Deze ruimte is zeer goed bruikbaar als 4e slaapkamer.

Het atelier is te bereiken via de overkapping aan de achterzijde van de woning. Het atelier beschikt over een keukenvoorziening, toilet en doucheruimte. Het atelier beschikt tevens over een extra verdieping met dakkapel. Ideaal voor de hobbyist of (ouder) kind.

Eerste verdieping
Overloop met daaraan gelegen 3 slaapkamers waarvan 2 slaapkamers zijn voorzien van houten kozijnen, isolerende beglazing en radiatoren en 1 slaapkamer een kunststof kantel-kiepraam met hor en kunststof dakterrasdeur. Ook het kantel-kiepraam op de overloop is van kunststof en heeft een hor. Eén slaapkamer met een wastafel en de andere slaapkamer voorzien van een grote deuren met spiegels. Badkamer met wastafel, bad en 2e toilet.

Tuin
Voortuin (8,10mx6,50) gelegen op het westen met border voorzien van planten en struiken, erfafscheiding en parkeergelegenheid op eigen terrein.
Zeer riante achtertuin gelegen op het zuidoosten (ca. 25mx20m) met dubbele garage, veel groen en een zwembad met eigen berging.

Bijzonderheden
Ruime “ouderwetse” kelder met veel bergruimte;
Grote werkkamer zeer goed bruikbaar als 4e slaapkamer;
3 slaapkamers op 1e verdieping waarvan 1 met schuifkastenwand;
Badkamer met wastafel, bad en 2e toilet;
Woning geheel voorzien van spouwisolatie en isolerende beglazing;
Parkeergelegenheid op eigen terrein;
Grote garage voor 2 auto’s;
Buiten schilderwerk juni 2013;
Prachtige bosrijke omgeving (De Elshof en Heumensoord) op loopafstand van uw woning;
Openbaar vervoer op loopafstand (twee minuten).

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

Anoniem aan het woord

“Wandelend of hardlopend in Heumensoord, onze grote achtertuin, zie je niet zelden kleine reetjes schichtig het kreupelhout inspringen. Sperwers en buizerds vliegen hier ook rond. Een familie buizerd is nadrukkelijk aanwezig hoog in de lucht wanneer in de zomer de jongen moeten leren vliegen en jagen. Gisteren zag ik vanuit de schommelbank hoe twee kraaien een valk wegjoegen. 's Avonds kun je de vleermuizen zien uitvliegen. Het is geweldig zo dicht op en in de natuur te leven en toch maar een half uurtje fietsen van de stad met schouwburg en bioscopen. Tijdens de 4 daagse begint hier voor de deur de intocht, want via Heumensoord en Union komen de muziekkorpsen hun lopers begeleiden over de Via Gladiola. De tuin is een zalige plek om tot rust te komen. Er is altijd zon in de tuin, daarvoor is de tuin groot genoeg. De kinderen en kleinkinderen hebben altijd genoten van het zwembad. De dranghekken bij de houtopslag zijn afwisselen goals voor "waterpolo-achtige' spelletjes of goals voor voetbal... daarbij is helaas een tuinlamp gesneuveld... Rond 5 uur in de middag komen steevast de zwaluwen van de buurman (paardenpension) over het zwembad scheren en snel er even in plonzen om zo verkoeling te zoeken en wellicht drinken ze zo ook water. Eens per jaar hebben we buurt-BBQ, telkens bij iemand anders in dit straatje van 6 wooneenheden. We liggen niet bij elkaar op de lip, maar we helpen elkaar wel indien nodig. Ik zal dit stekkie missen,,,, maar ik word ouder en moet daarom veel en veel kleiner gaan wonen. Mariëlle Vullinghs 38 jaar lang hier woonachtig op Rijksweg 27”

 

aan het woord

“rijksweg 27, Malden: een heerlijke plek dicht bij het bos en op een steenworp afstand van de stad. ondanks het drukke verkeer op de rijksweg heb je weinig last van geluidshinder. de tuin is niet te groot en niet te klein en heeft een heerlijk zwembad. het atelier en de garage bieden extra woon/bergruimte.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1935

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

605 m³

Woonoppervlakte

159 m²

Perceeloppervlakte

878 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

767 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's