Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 125.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Even de handen uit de mouwen maar dan heb je wel wat(!)

U kunt hier heerlijk wonen in een ruime eengezinswoning met een prachtige ligging op 272 m² eigen grond. Vrij uitzicht aan de voorzijde in een ruim opgezette "groene" straat. Door de 15 meter diepe achtertuin met vrijstaande stenen berging, achterom en bomenpartij waan je jezelf in een bos. Ook is hier de hele dag zon!

U kunt voor alle voorzieningen terecht in Hurdegaryp. U stapt zo op de trein of de bus met een regelmatige verbinding naar Groningen en Leeuwarden. Of u loopt zo naar het winkelcentrum met meerdere supermarkten, scholen voor basis- en voortgezet onderwijs, een speeltuintje, sportactiviteiten, noem maar op (!) Met de auto bent u in 15 minuten in Leeuwarden.

Via de 7 meter diepe voortuin komt u bij de entree van de woning. In de ruime hal treft u het toilet en de trapkast. De doorzonkamer is natuurlijk lekker licht en heeft een ruim uitzicht aan de voor- en achterzijde. De keuken is dicht en helemaal naar de eigen zin te maken.

Op de eerste verdieping heeft u via de overloop toegang tot de doucheruimte en de drie voorheen vier ruime slaapkamers met wastafels. Aan de voorzijde kunt u het balkon op wat een speciaal cachet geeft aan de woning.

We zien naar u uit om het met eigen ogen te bekijken!

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Mooie groene omgeving in een dorp met veel activiteiten. Het huis staat op een prachtige locatie met vrij uitzicht, en zowel voor als achter een ruime tuin aanwezig. Het huis zelf heeft veel ruimte en er zijn talloze mogelijkheden. Ik heb hier zelf een fantastisch jeugd gehad.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1961

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

394 m³

Woonoppervlakte

95 m²

Perceeloppervlakte

272 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Groene omgeving

 

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's