Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Unieke instapklare verandawoning met terras op het zonnige westen gelegen op een toplocatie in Utrecht Leidsche Rijn (De Meern).

Dit mooie in 2016 opgeleverde nieuwbouwhuis heeft je veel te bieden:
- Ruime living met openslaande tuindeuren
- Moderne en luxe woonkeuken
- Veranda (gedeeltelijk overkapt) gelegen op het zonnige westen
- Twee grote slaapkamers
- Keurige badkamer en toilet
- Vloerverwarming begane grond
- Separate houten (fietsen)berging
- Volledig geïsoleerd

Via de gedeeltelijk overdekte veranda aan de voorzijde bereik je de hal. De royale living heeft een luxe en moderne open woonkeuken en openslaande deuren naar de veranda, gelegen op het westen (=middag en avondzon!). Aan de voorkant van de woning bevinden zich voldoende parkeerplaatsen.

De royale living heeft een goed formaat en kent veel lichtinval door de glazen pui aan de voorzijde. De volledige begane grondverdieping is voorzien van een laminaatvloer inclusief vloerverwarming. Aan de achterzijde tref je de luxe woonkeuken voorzien van diverse inbouwapparatuur zoals een koffiemachine, combi oven, koelkast met vrieslade, vaatwasser, quooker, inductiekookplaat, afzuigkap, veel werk- en opslagruimte.
Aangrenzend tref je een hal met toegang naar de toiletruimte en de separate berging met plaats voor de CV combi ketel, aansluiting voor wasmachine, mechanische ventilatie unit en voldoende opslagcapaciteit.

Op de eerste verdieping tref je twee volwaardige slaapkamers en een keurig afgewerkte badkamer voorzien van tweede toilet, wastafel en douche. Daarnaast beschikt de woning over een praktische en ruime bergvliering bereikbaar vanuit de tweede slaapkamer. Ook is er extra bergruimte gecreëerd onder het knieschot voorzien van schuifdeuren.

Woonomgeving:
De locatie Slingerak De Meern is onderdeel van de wijk Langerak en gelegen aan de rand van de Leidsche Rijn en vlakbij het oude dorp De Meern. De buurt is ruim opgezet met veel groen en binnentuinen. De locatie is goed bereikbaar via de A12 en de A2 en de woningen liggen op loopafstand van de bushalte met een direct busverbinding naar Utrecht stad. Op loopafstand van het Slingerak bevinden zich twee basisscholen. Tevens bevinden zich hier een sporthal, cultureel centrum en mogelijkheden voor kinderopvang. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht bij het op loopafstand gelegen winkelcentrum. Daarnaast is de oude dorpskern van De Meern, maar ook Vleuten en Vleuterweide, evenals het nieuwe Leidsche Rijn centrum goed bereikbaar en op korte afstand gelegen.

Interesse? Kom gerust eens langs samen met je NVM-aankoopmakelaar!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

2016

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

291 m³

Woonoppervlakte

76 m²

Perceeloppervlakte

61 m²

Buitenruimte

Tuin

Zonneterras

Tuin oppervlakte

12 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Rust

 

Dichtbij de stad

 

Groen

 

Voelt als een vakantie huis

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's