Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Herenhuis aan het Kadinskypark met vier slaapkamers, terras op het zuidoosten en twee parkeerplaatsen

In 2006 gebouwde geschakelde tweelaags woning met perfecte ligging. De woning is centraal gelegen in het villapark Burggooi en direct grenzend aan het Kandinskypark.

De woning biedt u onder meer:
- Een lichte, parkgerichte woonkamer met moderne gietvloer
- Terras aan het park op het zuid/oosten
- Open keuken in het midden van de woning, luxe uitgevoerd met inbouwapparatuur!
- Eetkamer aan de voorzijde met schuifpui naar de voortuin
- Vier slaapkamers en een zeer complete badkamer
- Ruime berging op de begane grond
- Twee parkeerplaatsen op het eigen terrein

De woning is keurig bewoond en goed onderhouden door de huidige eigenaren. De woning is op de eerste verdieping aan de voorzijde compleet uitgevoerd met screens en de woning is voorzien van een recent vernieuwde C.V.-ketel!

Begane grond
Ruime hal met de meterkast, toiletruimte, trapopgang en toegangsdeur naar de woonkamer. Het toilet is keurig uitgevoerd met een vrijhangend toilet en fonteintje.

De woonkamer is licht en biedt een fraai uitzicht op het park door de grote schuifpui. Via de schuifpui toegang tot het ruime terras aan het park. Hier kunt u heerlijk van de zon genieten door de ligging op het zuidoosten.

In het midden van de woning is de keuken gesitueerd. Deze is luxe uitgevoerd met een recht en strak keukenblok. Door de opstelling aan beide zijden heeft u veel bergruimte en een zeer complete keuken met de navolgende inbouwapparatuur:
- een 5-pitsgaskookplaat
- een afzuigkap
- een koelkast
- een vriezer
- een combimagnetron
- een vaatwasser

Aan de voorzijde is een grote ruimte welke in gebruik is als de eetkamer. Net als aan de achterzijde is ook hier een schuifpui.

De gehele begane grond verdieping is uitgevoerd met een gietvloer uitgevoerd met vloerverwarming als bijverwarming. De wanden zijn keurig afgewerkt met spuitwerk.

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot de vier slaapkamers, de was/stookruimte, het separate toilet en de badkamer.

Keurige badkamer voorzien van een grijze vloertegel en witte wandtegel. Compleet uitgevoerd met ligbad, douchehoek, dubbele wastafel in meubel en designradiator. Separaat toilet met fonteintje is in dezelfde kleurstelling uitgevoerd.

Vier ruime slaapkamers allen voorzien van glasvliesbehang wandafwerking en een keurige laminaatvloer. De slaapkamers aan de voorzijde zijn uitgevoerd met screens.

Separate ruimte voor wassen en stoken. Hier een praktische ruimte met de C.V.-ketel (Nefit 2016) en aansluiting voor de wasmachine.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Geschakelde woning

Bouwjaar

2006

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

425 m³

Woonoppervlakte

123 m²

Perceeloppervlakte

138 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

30 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's