Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 225.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Daar aan de buitenrand van het dorp Sint Philipsland staat het kleinschalige en in 2010 gebouwde appartementencomplex ‘Luysterzicht’. Het is in dit complex dat wij u op 2e verdieping (bereikbaar middels lift) dit instapklare, volledig geïsoleerde, rolstoelvriendelijke en netjes onderhouden appartement mogen aanbieden. Vanuit nagenoeg het gehele appartement heeft u een fraai en weids uitzicht over de directe omgeving. Iets wat u met eigen ogen gezien moet hebben. Het appartement is per direct beschikbaar.

Indeling:
U betreedt het complex via de centrale entree/hal. Vanuit de entree neemt u de trap en/of de lift naar de 2e verdieping. U komt het appartement binnen in de ruime hal (rolstoelvriendelijk). In deze ruimte vindt u naast een meterkast (7 groepen – dubbel tariefmeter) tevens een radiator en een deels betegelde toiletruimte. Vanuit de hal lopen we o.a. door naar de woonkamer, de slaapkamers en de badkamer.

Woonkamer.
Wat een fraaie ruimte…Door de vele raampartijen in de woonkamer heeft u een prachtig en weids uitzicht over de directe omgeving, het is hier genieten geblazen. De woonkamer beschikt over radiatoren, een Tv-/telefoonaansluiting en een aangrenzend balkon.

Keuken.
De keukenruimte staat in een open verbinding met de eerder genoemde woonkamer. Het keukenblok is in een hoekopstelling geplaatst en voorzien van het volgende inbouwapparatuur: een koelkast, magnetron, afzuigkap en een kookplaat.

En-suite aan de keuken is de bijkeuken annex Cv-ruimte gelegen. Hier is plaatst voor uw witgoedapparatuur en evt. voorraadkasten.

Slaapkamers.
Het appartement is voorzien van een tweetal ruim opgezette slaapkamers die beiden voorzien zijn van een radiator. Vanuit een van deze slaapkamers krijgt u toegang tot de rolstoelvriendelijke badkamer. Afmetingen slaapkamers: (1) 3.80x2.40 (2) 3.00x4.85.

Badkamer (3.00x1.77).
De geheel betegelde badkamer is voorzien van mechanische ventilatie, een radiator, een badmeubel (met wastafel), een 2e toilet en een inloopdouche voorzien van een thermostaatkraan & dubbele glazen douchedeur van het merk "Huppe".

Algemeen:
Het appartement is voorzien van een eigen balkon (3.80x2.20) die middels een glazen balustrade is afgeschermd. Vanaf het balkon geniet u van het zonnetje en het eerder genoemde uitzicht.

Bijzonderheden:
• Het appartement is volledig geïsoleerd
• Het appartement is bereikbaar middels een lift
• Het complex is voorzien van een algemene berging/fietsenstalling
• De verwarming geschiedt middels een Cv-combiketel
• De huisartsenpost is op loopafstand gelegen
• Het complex is voorzien van een videofooninstallatie en fietsenberging
• Er is een gezonde vereniging van eigenaars en de VvE-bijdrage voor onder andere het groot onderhoud, verzekering en gemeenschappelijke voorzieningen bedraagt € 156,64 per maand.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

2010

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

311 m³

Woonoppervlakte

88 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Volledig geisoleerd

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Inpandig

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Zeer rustig appartementencomplex met een prachtig uitzicht over het polderlandschap

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's