Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 307.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op een unieke locatie gelegen luxe appartement met balkon en eigen parkeerplaats.

Schitterend gelegen appartement met uitzicht over de recreatieplas Cattenbroek in het jongste gedeelte van Waterrijk. Alle voorzieningen op het gebied van winkels, scholen, sport en recreatie zijn binnen handbereik en ook het station van Woerden alsmede de oprit A12 zijn op korte afstand gelegen. De wijk nadert zijn voltooiing en dit gedeelte van completeert deze prachtige woonwijk met een verscheidenheid aan bebouwing. Dit kleinschalige appartementencomplex markeert de buitenrand en is gelegen bij het water met het bijbehorende uitzicht. Uiteraard is de woning fraai en luxe afgewerkt met een heerlijk zonnig terras. Wij leiden u vast rond vooruitlopend op uw bezoek.

Begane grond:
Hier bevindt zich de hoofdingang van het appartementencomplex. Het moderne complex is recent gebouwd in 2016 en toegankelijk via de afgesloten hal met postvakken, bellentableau, lift en trappenhuis. Buitenom heeft u ook toegang tot de fietsenberging en eigen parkeerplaats.

Appartementsentree op de 3e verdieping:
Via de entree komt u in de riante hal waar zich het toilet bevindt en aparte bergruimte met de opstelplaats van de cv- ketel en de aansluitpunten voor wasmachine en-/-of droger. Vanuit de hal heeft u toegang tot alle vertrekken. Lichte, zonnige grote woonkamer met een heerlijk balkon van ca 8 m2 voorzien van een elektrische zonnescherm.
Hiervandaan heeft u een schitterend uitzicht over de gehele recreatieplas waar altijd levendigheid is. U kunt hier prachtig wandelen, zwemmen of op het terras genieten van het heerlijke zomerweer.
Moderne, design keuken voorzien van; kookeiland, koelkast, vriezer, combi oven/magnetron, inductie kookplaat, vaatwasser, plasma-afzuigkap ( allen Siemens)

Direct naast de keuken een aparte grote inloopkast/berging. Handig voor uw boodschappen en extra spullen.
Badkamer voorzien van een royale inloopdouche, handdoekradiator en wastafel in badkamer meubel.

Het oorspronkelijke 3-kamer appartement is omgebouwd naar een 2-kamer appartement. Hierdoor is een riante woonkamer ontstaan van ruim 10meter lang met open keuken, met een schitterend uitzicht over de recreatieplas! De mogelijkheid bestaat om een 2e slaapkamer of kantoor te creëren.

De gehele woning is voorzien van een pvc vloer en glad gestuukte wanden.

Bijzonderheden:

- Nieuw luxe ingericht appartement, schitterend gelegen.
- Lift aanwezig, (direct naast voordeur)
- Elektrisch zonnescherm op balkon
- Gehele appartement voorzien van vloerverwarming.
- Alle ramen voorzien van elektrisch bedienbare zonnescreens en horren.
- Eigen parkeerplaats.
- Bijdrage VVE € 96,50,- per maand

Kortom: Beleef het vakantiegevoel in uw luxe eigen appartement!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2016

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

240 m³

Woonoppervlakte

71 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's