Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 225.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wilgenlaan 20, Nieuwkoop

Goed onderhouden uitgebouwde eengezinswoning met zonnige voor- en achtertuin

• 3 ruime slaapkamers en mogelijkheid voor een 4e slaapkamer
• De woning is voorzien van een geïsoleerde betonnen vloer met vloerverwarming
• De woonoppervlakte bedraagt ca. 102 m2
• De voortuin is gelegen op het zuidwesten en de achtertuin is op het noordoosten gelegen
• De badkamer is in 2017 vernieuwd
• De woning ligt midden in het Groene hart met de grote steden binnen 30 tot 35 minuten te bereiken

Nieuwkoop is gelegen in het Groene Hart van de Randstad en dat is te zien. Rondom is Nieuwkoop omgeven door natuur- en polderlandschap. Vooral de Nieuwkoopse Plassen is een heerlijke plaats om naar toe te gaan om van het water te genieten. Recreëren kan rondom Nieuwkoop volop. Of u nou gaat varen in het plassengebied of een mooie fietstocht gaat maken; ontspannen kunt u zeker! Verder is Nieuwkoop een rijke gemeente in het kader van de voorzieningen: een keur aan (sport)-verenigingen, een overdekt zwembad en bibliotheek. In het prachtig gerenoveerde centrum vindt u diverse winkelmogelijkheden en een hapje eten kunt u in diverse gelegenheden. Mocht u graag uitgebreid winkelen of uitgaan, dan is Alphen aan den Rijn met 10 minuten te bereiken. Zoals aangegeven is Nieuwkoop in het hart van de Randstad gelegen. Dit betekent dat grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Den Haag en Utrecht in ongeveer 30 tot 35 minuten goed te bereiken zijn.

De indeling van de woning is als volgt: Entree, hal, meterkast, ruim toilet met wandcloset en fonteintje, royale uitgebouwde woonkamer met schuifpui naar de achtertuin en beschikt over een houtkachel. De houtkachel brengt hier een huiselijke en gezellige sfeer. Het is hier heerlijk vertoeven tijdens de wat koudere maanden.

Aansluitend aan de woonkamer is de U-vormige keuken gesitueerd voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de 1e berging bereikbaar welke is voorzien van elektra en verwarming. In de achtertuin is nog een 2e houten berging bereikbaar. Deze berging beschikt over een betonnen vloer met stenen borstwering en is voorzien van elektra.
Deze woning heeft naast de achtertuin ook een ruime voortuin en deze is op het zuidwesten gelegen. Dit betekent dat u eigenlijk altijd wel de zon of indien nodig de schaduw kunt opzoeken naar gelang de tijd van het jaar.

1e verdieping: Ruime overloop met vaste kast met aansluiting t.b.v. wasmachine en tevens is hier het 2e toilet gelegen. Verder beschikt deze verdieping over 3 ruime slaapkamers waarvan de ouderslaapkamer met openslaande deuren het dakterras bereikt kan worden: ideaal om de was op te hangen, maar ook om nog even lekker van de zon te genieten. De badkamer is in 2017 vervangen en beschikt over een ligbad met douchefunctie en een wastafel.

2e verdieping: overloop met dakraam en opstelling cv-combi ketel, 4e zolderslaapkamer met dakkapel.

Bent u op zoek naar een ruime, goed onderhouden eengezinswoning met een verzorgde voor- en achtertuin midden in het Groene Hart? Zoek niet langer! Maak snel een afspraak voor een geheel vrijblijvende bezichtiging.

Disclaimer
Let op, de ruimte op de tweede verdieping is meegenomen in de woonoppervlakte. Volgens de NEN 2580 zou deze ruimte onder de Overige inpandige ruimte vallen, dit komt omdat de nokhoogte 2,10 meter is en de hoogte van de dakkapel ca. 1,90 meter.

Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie 10% van de koopsom.
Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1960

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

358 m³

Woonoppervlakte

102 m²

Perceeloppervlakte

143 m²

Energie

Energielabel

E

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's