Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 219.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Starters opgelet! In het landelijk gelegen Nieuwveen mogen wij u deze goed afgewerkte starterswoning aan bieden.

- Tuin gelegen op het noorden (middag – en avondzon!)
- De cv ketel is in 2011 vervangen
- Woning is voorzien van 3 slaapkamers
- Woning is voorzien van dubbel glas, dak- en spouwmuurisolatie
- Perceeloppervlakte is 124 m2, woonoppervlakte bedraagt 84 m2

De woning is gelegen in een rustige straat met voor de deur voldoende parkeergelegenheid. Nieuwveen ligt zeer centraal in het groene hart van de Randstad. Dit dorp staat bekend om de ligging in weids polderlandschap en de gunstige positie ten opzichte van de grotere (drukkere) plaatsen als Aalsmeer, Mijdrecht en Alphen aan den Rijn. Dichtbij vindt u het heerlijke recreatiegebied de Nieuwkoopse Plassen, maar ook Schiphol is goed bereikbaar. Hieronder treft u alvast een korte omschrijving van de indeling van de woning.

Begane grond: Entree, hal, meterkast, hangend toilet met fonteintje, ideale kelderkast, uitgebouwde woonkamer met aansluitend de semi open keuken in L-opstelling voorzien van alle denkbare (inbouw)apparatuur. Vanuit de keuken is een kleine aanbouw bereikbaar waar de aan-/afvoer t.b.v. wasmachine en de ATAG cv ketel uit 2011. Vanuit deze aanbouw bereikt u de tuin welke op het noorden ligt. Men denkt vaak bij een tuin op het noorden dat er geen zon is, maar dat is absoluut niet waar. In tegendeel, vanaf de vroege uurtjes tot laat in de middag/ begin van de avond heeft u de zon in de tuin. In de tuin staat nog een ruime schuur (3,42m bij 2,82m) welke beschikt over elektra.

1e verdieping: overloop, 3 slaapkamers waarvan 2 met vaste kasten, de ouderslaapkamer heeft ook een deur naar het platte dak van de uitbouw. Wanneer u hier een hek zou plaatsen kunt u er een dakterras van maken. Aan de voorzijde van de woning is de badkamer (2012) welke is voorzien van een ruime douche en wastafelmeubel.

2e verdieping: via een vaste trap bereikt u de bergzolder. In het midden is het 1,50 m hoog, dus is dus echt in gebruik als zolderverdieping.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze goed afgewerkte starterswoning? Maak dan snel een afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging!

Disclaimer
Voor onze koopakte gelden de standaard NVM-regels. In alle overeenkomsten bedraagt de waarborgsom/bankgarantie minimaal 10% van de koopsom.?Deze projectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte en wordt verstrekt onder voorbehoud van goedkeuring door de verkoper. Wij kunnen geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de door ons samengestelde gegevens. Deze informatie, eventuele gesprekken, onderhandelingen etc. zijn allen vrijblijvend. Er is pas overeenstemming bereikt op het moment dat de door Drieman Garantiemakelaars Nieuwkoop opgestelde koopovereenkomst door beide partijen is beoordeeld en ondertekend. Tot dat moment hebben beide partijen het recht om af te zien van een transactie, zonder kostenvergoeding etc. Alle genoemde maten zijn indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1963

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

313 m³

Woonoppervlakte

82 m²

Perceeloppervlakte

124 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Rustige buurt

 

Groene omgeving

 

Gezellige buren

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's