Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 300.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op zoek naar een

GOED ONDERHOUDEN - GROOT PERCEEL - UITSTEKEND GELEGEN - HOEKWONING?

Maak dan een bezichtigingsafspraak voor VALKENKAMP 344 in MAARSSEN!!

Deze ruime hoekwoning heeft een woonoppervlakte van 116m2 en beschikt onder meer over een perceeloppervlakte van 239m2 , een eigen parkeerplaats, moderne keuken met inbouwapparatuur, uitgebouwde woonkamer met openslaande deuren, vier slaapkamers, moderne badkamer, dakkapel en fraaie aangelegde en zonnige achtertuin op het noordoosten.

De fijne en rustige ligging aan een autoluw woonerf met grote speeltuin, park, scholen en winkels op loopafstand maken het plaatje van deze woning compleet.

Indeling:

Begane grond:
Entree, hal met laminaatvloer, spachtelputz wanden, paneeldeur, meterkast, gemoderniseerde toiletruimte met hangend closet en fonteintje en trapkast.

De keuken is aan de voorzijde van de woning gelegen en te bereiken via de schuifdeuren met glas in lood en is voorzien van een in 2012 geplaatst en modern U-vormig keukenblok met koelkast, 5-pits gaskookplaat, combimagnetron, afzuigkap met schouw, vaatwasser, kunststof kozijn en veel werk- en kastruimte.

De eetkamer is voorzien van vloerbedekking, spachtelputz wanden en een deur naar de trapopgang.

De tuingerichte woonkamer is uitgebouwd en is verder voorzien van een verhoogde houten vloer, spachtelputz wanden, open haard met gasblok, tuindeur, openslaande deuren en plafond met sierlijst.

1e Verdieping:
Overloop voorzien van vloerbedekking, spachtelputz wanden, toiletruimte met closet, fonteintje en mechanische ventilatie en de trapopgang naar de tweede verdieping.

Aan de voorzijde is een ruime slaapkamer gesitueerd die is voorzien van vloerbedekking, spuitwerkwanden en kunststof kozijn. Aan de achterzijde zijn twee ruime slaapkamers gesitueerd waarvan één slaapkamer is voorzien van wasmachine - droger aansluiting en de andere is voorzien van een schuifkastenwand en de nodige bergruimte. Beide slaapkamers aan de achterzijde zijn verder voorzien van een dakkapel, laminaatvloer en gestucte wanden.
De badkamer is modern afgewerkt en geheel betegeld en tevens voorzien van een douchecabine met thermostaatkraan, badmeubel met twee wastafels, designradiator en elektrische vloerverwarming.
2e Verdieping:
De voorzolder is ruim van afmeting en voorzien van een laminaatvloer, gestucte wanden, Velux-dakraam, CV-opstelling, mechanische ventilatie unit en luik naar de bergvliering.

De 2e verdieping beschikt verder over een ruime slaapkamer met laminaatvloer, glad gestucte wanden, twee Velux-dakramen, luik naar de bergvliering en bergruimte.


Tuin:
De voortuin is ruim van afmeting, nagenoeg geheel bestraat en eigen parkeerplaats onder de carport met bergvliering.

De fraai aangelegde achtertuin is zeer ruim van afmeting en geheel vrij gelegen. De achtertuin is voorzien van een stenen schuur met elektra en tegelvloer, veranda en houten zijschuur. Door de ligging op het noordoosten en de afmeting van de tuin kunt u hier de gehele dag genieten van de zon!

Bijzonderheden:
- De voorzijde van de woning is voorzien van kunststof kozijnen;
- De woning is geheel voorzien van dubbele beglazing;
- Bouwjaar 1985;
- Het buitenschilderwerk beneden is in 2012 uitgevoerd;
- Het buitenschilderwerk van de dakkapel is in 2016 uitgevoerd;
- De achtertuin is zéér ruim van afmeting en door de ligging op het noordoosten is het eindeloos genieten van de zon;
- Woonoppervlakte ca. 116 m², inhoud ca. 422 m³, perceeloppervlakte 239 m²;
- Nefit economy HR combiketel uit 2002;
- Kindvriendelijke woonomgeving;
- Goede ligging nabij alle voorzieningen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“15 jaar met veel plezier hier gewoond te hebben zijn wij nu toe aan iets anders. Kinderen hebben het ouderlijk huis verlaten en nu hebben wij met toeval een mooi appartement gevonden. Klaar voor een volgende stap.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1986

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

422 m³

Woonoppervlakte

116 m²

Perceeloppervlakte

239 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Groot aanbod van scholen en winkels

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's