Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

 

 

€ 225.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op een rustige locatie, gelegen in een woonerf is dit mooie appartement gesitueerd op de begane grond.

Dit mooie appartement is keurig onderhouden, heerlijk licht en voorzien van een fraaie zonnige achtertuin gelegen op het noord- westen. Daarnaast is het appartement verrassend ruim opgezet en zult u niet het gevoel hebben in een appartement te wonen.

“ Wij hebben hier altijd heel prettig gewoond in deze zeer rustige omgeving met fijne buren. Ook hebben wij een eigen entree, zijn voorzien van een eigen groene + bruine bak en natuurlijk onze heerlijke zonnige achtertuin waar we heel wat plezierige uren hebben doorgebracht’’ Aldus de bewoners.
Aan bergruimte zult u ook geen tekort hebben. In het complex is een eigen berging en in de achtertuin staat als extra een tuinhuis.

In de woning zijn alle ramen vervangen voor kunststof kozijnen / kantelramen voorzien van triple glas en ventilatieroosters. Met uitzondering van de deur in de woonkamer naar de tuin welke tevens wel beschikt over dubbelglas. Ook goed is te weten dat het appartement is voorzien van spouwmuurisolatie en een cv-ketel uit 2012.

De omgeving:
De ligging is zeer centraal met op ca. 15 minuten loopafstand winkelcentrum de Ridderhof en Herenhof. De woonwijk is zeer rustig gelegen. Het zwembad Aquarijn is op loopafstand, evenals er verschillende scholen die in de nabijheid aanwezig zijn.

Bent u dol op wandelen en/of fietsen? Zodra u de fietstunnel achter de woning bent gepasseerd, kunt u richting Ter Aar of de andere kant op richting recreatiegebied Zegersloot. Hier kunt u genieten van het prachtige meer, bezoekje brengen aan de kinderboerderij en verschillende sporten beoefenen bij de sportverenigingen.

Wilt u liever de drukte wat verder opzoeken? Geen probleem, er zijn verschillende uitvalswegen welke u naar vele grote steden zult leiden.

Maar ook het gezellige centrum van Alphen aan den Rijn heeft u een hoop te bieden. Denkt u hierbij aan: gezellige cafés, restaurants, de bioscoop, het theater en natuurlijk veel shopplezier.

Rondleiding door de woning:
Groot parkeerterrein voor het complex. Fraaie zonnige achtertuin met daarnaast de entree. Entreehal met meterkast, cv-ruimte/berging, het toilet en toegang tot alle vertrekken.

2 ruime slaapkamers welke beiden zijn voorzien van keurige lichte wanden en een nette venyl vloer met houtlook uitstraling.

Ruime lichte woonkamer met witte plavuizen vloer en lichte wanden.

De deels open recht opgestelde keuken met aan de overzijde een eiland. De keuken is niet voorzien van vast inbouwapparatuur maar er is ruimte voldoende voor losse apparatuur. Waar goed over nagedacht is dat de vaatwasser , koelkast en dergelijke allemaal keurig kan worden weggewerkt onder het eiland. Dat ziet er netjes uit!

Nette ruime badkamer met douchecabine, wastafelmeubel en wasmachine/ droger aansluiting.

Achtertuin:
De op het noord- westen fraai aangelegde tuin geeft u de mogelijkheid heel wat uren van de zon te laten genieten. De zon is hier in de zomermaanden aanwezig vanaf 11:00 in de ochtend tot zonsondergang. Maar ook een schaduwplek zult u altijd hebben doordat het gedeelte tegen de woonkamer aan overdekt is.

Bijzonderheden:
- Goed onderhouden, licht en ruim appartement;
- Alle ramen m.u.v. de schuifpui voorzien van nieuwe kunststof kozijnen/ kantelramen met triple glas en
ventilatieroosters;
- Horren voor alle ramen;
- Heerlijke ruime en zonnige achtertuin gelegen op het noord- westen;
- Rustig gelegen in woonerf & zeer vriendelijke woonomgeving;
- Op loopafstand van winkelcentrum Herenhof en Ridderhof;
- Nabij mooi wandel en fietsgebied richting Ter Aar of recreatiegebied Zegersloot;

Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De servicekosten voor dit appartement bedragen € 200,= per maand.
De stukken van de VVE liggen op ons kantoor ter inzage.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Appartement

Bouwjaar

1979

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

280 m³

Woonoppervlakte

82 m²

Perceeloppervlakte

105 m²

Indeling

Aantal kamers

3

Aantal slaapkamers

2

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Muurisolatie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Ligging tuin

Noordwest

Garage/berging

Garage

Geen garage

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Dichtbij OV

 

Energiezuinig

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Zomers blijft het binnen lekker koel.

 

Heerlijke rustige buurt

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: