Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 162.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Lindestraat 132 te Enschede ,

Absoluut sfeervolle en royaal uitgebouwde hoekwoning, gelegen aan een groene en rustige straat op het Elferink Heuwkamp. Nu al is dit een hele fijne plek om te wonen! Maar wanneer de Stadsbeek eenmaal voor de deur langs loopt, de fraaie bruggetjes zijn aangelegd en het Pinkeltjesplein een ware groene oase is, wordt er met gepaste afgunst gekeken naar de mensen die deze plek hun thuis mogen noemen. En dat is precies wat de nieuwe eigenaar van de Lindestraat 132 straks mag doen. Fijn thuis komen en thuis zijn. En wat voor thuis…
Nummer 132 is zoals gezegd royaal uitgebouwd. Hierdoor kregen de woonkeuken, (met tuindeuren) en de badkamer (in 2018 geheel vernieuwd) heerlijk veel ruimte en kon de woonkamer worden omgetoverd tot een grote leefkamer. Ook boven is het in orde. De 2 slaapkamers aan de achterzijde werden samengevoegd tot 1 relatief grote hoofdslaapkamer. Samen met de slaapkamer voor en de hele fraaie zolderkamer beschik deze woning dus toch gewoon over 3 slaapkamers. En daarom is dit niet alleen een prima starterswoning, maar ook een woning om in door te groeien. Kom daarom snel langs en beoordeel deze woning zelf.

Begane grond:
Komend door de voordeur betreedt u de hal. Links aan de scheidingsmuur de trap naar boven en direct rechtsaf de deur naar de woonkamer. Deze komt u binnen in de iets smallere voorkamer, waar een bureaumeubel u de gelegenheid biedt om wat werk te verrichten, zonder dat u zich hoeft af te zonderen. Bergruimte vinden we onder de trap in een maatwerk kast en ook de vloerverwarming en de houtkachel ontbreken niet in deze ruime woonkamer. In het brede deel aan de achterzijde van de kamer is de zithoek geplaatst met comfortabel zicht op de TV wand.
Een doorloop zorgt voor de ontsluiting naar de keukenruimte, die plaats biedt aan de eettafel en door de schuifpui een heerlijke verbinding met buiten heeft. Feitelijk is de inbouwkeuken al wat ouder, maar omdat destijds totaal niet beknibbeld is op kwaliteit, kan deze keuken (met hardstenen blad en hoofwaardige kasten) nog jaren mee.
Achter de keuken ligt de achterdeurhal, waar vandaan ook de ketelkast en de vernieuwde badkamer toegankelijk zijn. In het verlengde van de badkamer ligt dan nog de fietsenschuur. Deze beschikt over de aansluitingen voor het witgoed, zodat de verdiepingen slechts voor het slapen en of studeren/werken gebruikt hoeven te worden.

Tuin:
De kavel is 127m2 groot of klein. Hoe u het wilt noemen. Doordat de woning geen voortuin heeft, liggen de meters wel aan de achterzijde. Dat betekent dat er naast de schuur ook nog een fijn terras over blijft, in dit geval met een directe verbinding met de woonkeuken. Op mooie dagen is dat echt een aanwinst. Groene vingers gaat u hier echter niet krijgen, maar wie deze woning koopt zal daar waarschijnlijk ook geen belang aan hechten.

Eerste verdieping:
Door middel van de rechte trap met aan het einde een korte draai, bereikt u de overloop. Deze overloop ontsluit 1 grote slaapkamer aan de achterzijde en de grote slaapkamer aan de voorzijde van waaruit de zolder te bereiken is. Ook hier boven is veel aandacht besteed aan het afwerkingsniveau. Gewoon een hele nette verdieping dus.

Tweede verdieping:
Geheel afgetimmerde en nette zolder, voorzien van een mooie dakkapel en daardoor beschikkend over een hele mooie en volwaardige derde slaapkamer, toegankelijk vanuit de voorste slaapkamer, middels een vaste trap.

Samenvatting:
- Sfeervolle en nette hoekwoning op een hele fijne locatie
- Royale achteruitbouw met woonkeuken, badkamer en schuur
- Hierdoor een relatief ruime L-vormige woonkamer
- Bescheiden kavel van 127 vierkante meter, ideaal voor groene-vinger-loze mensen
- Dak en dakgoten werden in de jaren 90al eens vervangen
- De gootbekleding is van nieuwe boei delen voorzien
- Oer degelijke keuken met hardstenen blad, inbouw apparatuur en veel kastruimte
- Ruime badkamer uit 2018 met design wastafelmeubel, veel loopruimte, prettig grote douchecabine en het toilet
- Eerste verdieping met 2 slaapkamers en een ruime overloop
- Tweede verdieping met dakkapel, extra slaapkamer en voldoende bergruimte
- CV Combiketel uit 2012 met een lease- en onderhoudscontract
- Beneden dubbel glas in houten kozijnen, boven enkel glas
- Ligging aan een rustige straat in de gewilde wijk het Stadsveld, buurt Elferink Heuwkamp
- Modern en goed gesorteerd winkelcentrum op loopafstand
- Uitvalswegen, het havengebied en bijv. de binnenstad binnen enkele fietsminuten
- Extra makelaars raadt u aan om een bouwtechnische keuring te laten uitvoeren, teneinde een nog completer beeld te krijgen van de woning die u wilt kopen
- In de koopakte wordt een waarborgsom opgenomen ter grootte van 10% van de koopsom

Algemene gegevens:
- Perceeloppervlak: 127m²
- Woonoppervlak: ca. 99m²
- Inhoud: ca. 412m³
- Bouwjaar: ca. 1929

Aanvaarding in overleg



Voor aanvullende informatie of een bezichtiging kunt u contact met ons opnemen via de contactmogelijkheid op deze site. Bezichtigingen ook 's avonds en in het weekend.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1929

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

412 m³

Woonoppervlakte

99 m²

Perceeloppervlakte

127 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Tuin oppervlakte

127 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

ruim

 

goed onderhouden

 

sfeervol

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's