Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 185.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Celsiusstraat 34, Enschede

Wat vanuit het vooraanzicht een standaard bungalow lijkt is in werkelijkheid een volledig gerenoveerd en riant uitgebouwd, zeer sfeervol prachtobject. Ongetwijfeld de beste bungalow in Enschede in deze prijscategorie! De huidige eigenaresse heeft de bungalow na aankoop volledig gestript, vernieuwd en uitgebouwd door middel van een serre die volledig bij de woonkamer is aangetrokken. De serre is v.v. vloerverwarming, dubbele schuifpui, elektrische screens (ook bovenzijde) en elektrisch bedienbare dakramen. Zelfs de voorgevel en de voordeur zijn verplaatst om een ruimere entree te creëren. De ramen aan de voorzijde zijn v.v. rolluiken. Het beste bewijs van de grondigheid van de werkzaamheden: de bungalow is gebouwd in 1960 maar heeft door de renovatie energielabel A gekregen! Het dak is in 2018 nog volledig vernieuwd, inclusief dakisolatie en afvoeren.

Een ideale woning voor mensen die gelijkvloers willen wonen maar niet een appartement met een klein balkon willen. De tuin is ook volledig nieuw aangelegd. U kunt de woning zo betrekken. De foto’s geven een goed beeld maar we nodigen u van harte uit om deze woning in echt te komen bezichtigen.

Indeling:
Entree/tochtportaal, hal met meterkast. Zoals hierboven vermeld is de woonkamer d.m.v. een serre uitgebouwd. De serre is volledig geïntegreerd met de oorspronkelijke woonkamer. De uitbouw is v.v. vloerverwarming, 2 schuifdeuren en elektrische screens en dakramen. De woonkamer is mede door de gashaard zeer sfeervol. De grootste slaapkamer wordt d.m.v. luxe shutters afgescheiden van de woonkamer; zeer sfeervol en bijzonder.

De keuken is v.v. een inbouwkeuken met o.a. een kookplaat, wasemkap, oven, magnetron, koelkast en vriezer. Om de lichtinval nog meer te verbeteren is in de keuken een lichtkoepel geplaatst. De 2de slaapkamer, gelegen aan de voorzijde is vanuit de keuken te bereiken en is, zoals de gehele woning, goed afgewerkt en een prima werk/logeerkamer. De badkamer is fraai afgewerkt en beschikt over een inloopdouche, een wandtoilet, een radiator en een wastafelmeubel met een hardstenen blad.

Tuin: Zowel de voortuin als de achtertuin zijn volledig opnieuw aangelegd. Beide tuinen zijn relatief onderhoudsvrij en tegelijkertijd groen en sfeervol, o.a. door verhoogde borders, fraaie beplanting en een mooie vijver. Het houten tuinhuis is v.v. elektra. De achtertuin is mede toegankelijk door een achterpoort.

Celsiusstraat 34 is onderdeel van een coöperatieve woonvereniging, genaamd “Het Wooldrik”. De jaarlijkse bijdrage aan de vereniging (voor o.a. onroerendezaakbelasting en tuinonderhoud) is € 350,-. Het is niet toegestaan om aan derden te verhuren en om de woning te kopen dient u 45 jaar of ouder te zijn.

Bijzonderheden:
De gehele woning is sfeervol gerenoveerd, waarbij niet gekozen is voor de goedkoopste oplossingen, en zo te betrekken. Alle werkzaamheden benoemen is onmogelijk maar hieronder geven we een gedeeltelijke opsomming van de werkzaamheden:
- Uitgebouwd aan de achterzijde d.m.v. een hoogwaardige serre.
- Vergroot aan de voorzijde d.m.v. een nieuwe gevel die naar voren is geplaatst.
- Keuken, badkamer, plafonds, wanden en leidingen volledig vernieuwd.
- Vloerverwarming aangelegd, gashaard geplaatst, inbouwkasten gerealiseerd in woonkamer.
- Wandafwerking grootste slaapkamer deels door luxe shutters.
- Rolluiken en lichtkoepel geplaatst.
- Tuinen volledig vernieuwd.
- Bouwjaar 1960, oppervlakte wonen 75m², inhoud 270m³.
- In de koopakte wordt een waarborgsom of bankgarantie opgenomen ter grootte van 10% van de
koopsom.

Aanvaarding op korte termijn mogelijk.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1960

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

270 m³

Woonoppervlakte

75 m²

Perceeloppervlakte

160 m²

Energie

Energielabel

A

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's