Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 279.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze goed onderhouden HOEKWONING is gesitueerd aan een kindvriendelijk hofje in de jonge en ruim opgezette woonwijk De Bouw. Deze geliefde woonwijk is op loopafstand gelegen van winkelcentrum Castellum met haar vele winkels en het NS-station richting Utrecht en Den Bosch.

De woning beschikt over een ruimtelijke en speelse indeling en heeft DRIE SLAAPKAMERS, een grote achtertuin en beschikt over een bergzolder.

Op de begane grond treft u de gezellige woonkamer aan met de complete keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Naast de keuken is de eetkamer gesitueerd die profiteert van veel lichtinval door de speelse kozijnpartijen die reiken tot de begane grondvloer. De tuindeur biedt toegang tot de ruime achtertuin met houten berging en achterom. Deze tuin is gesitueerd op het Oosten. De gehele begane grond is voorzien van een lichte en neutrale vloertegel in combinatie met vloerverwarming!

Op de eerste verdieping zijn de drie slaapkamers aanwezig die allen zijn voorzien van Velux dakvensters. De slaapkamer aan de achterzijde is voorzien van een rolluik als zonwering. De badkamer is uitgerust met een wastafel, douche en tweede toilet. Ook is hier de opstelplaats voor de wasapparatuur aanwezig. Deze badkamer is volledig betegeld en heeft eveneens veel lichtinval door het grote Velux dakraam.

Vanaf de overloop heeft u middels de vlizotrap toegang tot de ruime bergzolder met mogelijkheden, zo kan hier een vaste trap gerealiseerd worden en een extra slaapkamer.

Naast de goede ligging dichtbij winkels en openbaar vervoer is deze woning ook zeer gunstig gelegen. Ten opzichte van scholen, kinderopvang, zwembad en uitvalswegen en het gezellig Oude Dorp met haar diverse terrassen en horecagelegenheden. Deze complete hoekwoning mag u dus zeker niet overslaan in uw huizenjacht.

Bouwjaar: 2001. Inhoud: 332 m3. Woonoppervlakte: 82 m2

Indeling:
Begane grond: entree/hal, toiletruimte met fonteintje, trapopgang en meterkast.

Toegang tot de lichte woonkamer met gezellige zithoek, ruime eetkeuken en complete L-vormige keuken. Deze keurige en moderne keuken is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: vaatwasmachine, spoelbak, combi-oven, inductiekookplaat, recirculatiekap, koel- en vriescombinatie.
Ruime achtertuin die keurig is bestraat en voorzien is van een houten berging.

De gehele begane grond is voorzien van rolluiken en een pliséhordeur.

Eerste verdieping: lichte overloop met toegang tot de drie slaapkamers die allen zijn voorzien van Velux dakvensters. Eén slaapkamer heeft een dakvenster met rolluik.

Licht betegelde badkamer met inloopdouche, toilet wastafel en opstelplaats voor de wasmachine.

Vliering: Via de vlizotrap bereikt u de vliering met veel bergruimte. Door het plaatsen van een vaste trap kunt u de wasmachine naar boven verplaatsen en hier een voorzolder met slaapkamer realiseren.

Bijzonderheden:
-Speelse eengezinswoning met mogelijkheden;
-Vernieuwde keuken v.v. diverse inbouwapparatuur;
-Lichte woonkamer;
-Begane grond voorzien van vloerverwarming;
-Rolluiken rondom op de begane grond;
-Veel lichtinval door speelse raampartijen tot vloerniveau;
-Leuke starterwoning;
-Dichtbij winkelcentrum Castellum met NS-station;
-Exact gemeten;
-Woning is aangesloten op de stadsverwarming;
-Bekijk de digitale plattegronden voor de indeling;
-Zolderkamer mogelijk door plaatsen vaste trap.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

2001

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

332 m³

Woonoppervlakte

82 m²

Perceeloppervlakte

154 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

veel lichtval in huis

 

huis heeft een fijne sfeer

 

rustige buurt zonder overlast

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's