Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 314.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wil je wonen in een leuke, levendige wijk? Dan is deze woning met weids uitzicht aan de voorzijde iets voor je.

Kenmerkend voor de woning is de verrassende indeling. De woonkamer bevindt zich namelijk op de eerste verdieping met zowel aan de voorzijde als achterzijde een ruim balkon. Op de begane grond is de grote werk/-slaapkamer gesitueerd, waardoor een praktijk aan huis ook nog tot een mogelijkheid behoort.
Op de tweede verdieping heb je de beschikking over een 2-tal ruime slaapkamers, een badkamer en een aparte wasruimte.

In de nabije omgeving zijn alle benodigde voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer, uitvalswegen en de historische binnenstad van IJsselstein gelegen!

Ben je nieuwsgierig en wil je alvast informatie over de woning ontvangen? Download dan nu alvast de brochure!

Aangevraagd? Dan gaan we snel verder!

Indeling:

Begane grond:
Entree/hal, meterkast, toiletruimte met fontein, bergkast, toegang naar de inpandige berging, welke ook vanaf buiten bereikbaar is.
Via de hal heb je toegang tot de slaap/-werkkamer met schuifpui die toegang biedt tot de achtertuin met veel privacy en trapopgang naar de woonkamer op de eerste verdieping.

Eerste verdieping:
Ruime lichte woonkamer met aan de voorzijde en achterzijde een grote glazen pui en de open keuken, welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Via de grote glazen schuifpui aan de voorzijde heb je toegang tot het zonnige balkon (zuid/west) met elektrische zonwering. Doordat de woning beschikt over een balkon op zowel de voorzijde en de achterzijde kun je de gehele dag van de zon genieten! De gehele eerste verdieping is voorzien van een plavuizenvloer (Italiaanse natuur stenen vloer) met vloerverwarming. Vanaf het balkon aan de achterzijde is via een vaste trap de achtertuin te bereiken.

Tweede verdieping:
Overloop met 2-tal ruime slaapkamers, een badkamer met douchegelegenheid, wastafel, tweede toilet en een aparte stookruimte.
De aparte was- droogruimte beschikt over aansluiting voor wasmachine, opstelplaats voor de c.v. ketel, mechanische ventilatie en bergruimte.

Wij hebben de deur van je nieuwe [t]huis alvast op een kier gezet, tot snel!

Bijzonderheden:
- Energielabel betreft een voorlopig energielabel B;
- Je kunt de hele dag genieten van de zon op het balkon of in de tuin;
- Woning heeft veel ruimte te bieden;
- Mogelijkheid voor een praktijkruimte aan huis;
- Mogelijkheid voor het plaatsen van een dakopbouw;
- Openbaar vervoer, diverse winkels en de binnenstad op korte afstand gelegen.

Oplevering in overleg.

De informatie op deze website en brochures is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel Reinerie Garantiemakelaars zorgvuldigheid in acht neemt bij het samenstellen en onderhouden van deze informatie en daarbij gebruik maakt van bronnen die betrouwbaar geacht worden, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Reinerie Garantiemakelaars garandeert niet dat de informatie foutloos is. Reinerie Garantiemakelaars wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“9 jaar geleden werden wij in één oogopslag verliefd op dit huis en dat zijn we eigenlijk nog steeds. het is dan ook omdat we gaan emigreren dat we het verkopen. het is heerlijk vertoeven in de lichte ruime woonkamer met halfopen keuken. het balkons zijn mijn favoriete plek. Lekker in de zon vanaf opkomst tot ondergang. Rustige straat met gezellige buren die gezamenlijk ook een borrel of bbq organiseren.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1997

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

460 m³

Woonoppervlakte

130 m²

Perceeloppervlakte

109 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Tuin oppervlakte

50 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

lichte, zonnige woning

 

privacy zowel binnen als in de tuin

 

gezellige buren.. worden buurt bbq's georganiseerd.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's