Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 159.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op een zeer aantrekkelijke locatie bieden wij u namens onze opdrachtgevers deze knusse vrijstaande woning op 456 m² aan. De woning aan het Clara's Pad 54 te Heinkenszand dient dan wel volledig gemoderniseerd te worden, echter de prijs en het kavel bieden vele mogelijkheden om hier uw 'droompaleis' te maken. Door de diepe voortuin (ca. 18m) is er een goede buffer tussen de doorgaande weg. Aan de achterzijde grenst het kavel aan een gemeentelijke groenstrook. Dus vrij uitzicht is hier wel goed verwoord!

Op loopafstand van de woning zijn alle voorzieningen gelegen die er in Heinkenszand te vinden zijn.

Indeling:
De entree tot de woning bevindt zich aan de achterzijde van het object. Bij binnenkomst staan we in de entree/hal die toegang verschaft tot de badkamer en/of de gesloten keuken (eenvoudig qua afwerking). Vanuit de keuken loopt u door naar de woonkamer.

Woonkamer.
Door de grote raampartij heeft u niet alleen een mooi zicht op de voortuin maar u heeft ook het voordeel van veel daglichttoetreding. De woonkamer beschikt verder over een schouwpartij (met gashaard), een telefoonaansluiting, vaste kasten en rolluiken. Vanuit de woonkamer neemt u de trapopgang naar de 1e verdieping.

Badkamer.
De badkamer is deels afgewerkt met schroten en deels met tegels. In de badkamer (eenvoudig qua afwerking) treft u o.a. een toilet, wastafel en een douche aan.

1e Verdieping:
Aangekomen op de overloop heeft u toegang tot de twee ruim opgezette slaapkamers die beiden voorzien zijn van een dakkapel en een vaste kast.

Algemeen:
Rondom de woning is er tuin gelegen. De eerder genoemde diepe voortuin is naast beplanting en een gazonpartij tevens voorzien van een ruime oprijlaan. De middels een vrije achterom te bereiken achtertuin heeft een goede ligging (zuidoost) en hier treffen we verder twee aangebouwde bergingen aan.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“vrije omgeving rondom vrij. veel groen en alles op loopafstand”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1920

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

220 m³

Woonoppervlakte

59 m²

Perceeloppervlakte

456 m²

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Vrijstaand

 

Groenstrook aan acherzijde

 

Grote tuin aan voorzijde

 

Ligt aan de rand van het dorp

 

Veel faciliteiten op korte afstand

 

wilt u buiten wonen en toch dicht bij het centrum

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's