Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 595.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op een zeer goede locatie in een bosrijke omgeving op loopafstand van de Mookerheide en alle voorzieningen gelegen enkele jaren geleden geheel gemoderniseerde vrijstaande semi-bungalow.

Het geheel maakt aan de voorzijde een discrete indruk, terwijl u in en achter de woning over een zee aan vrijheid en mogelijkheden beschikt. Het huis heeft een fraaie tuin die gunstig op de bezonning is gelegen. De perceelsgrootte bedraagt 1.100 m2.

Indeling; Ruime entree/hal met fraaie plavuizen vloer, modern toilet met fontein, studeerkamer/werkkamer, fraaie, lichte en ruime woonkamer van plm. 44 m2 met een houten vloer, gashaard, openslaande deuren naar de fraaie veranda van plm. 30 m2/tuin en een moderne en ruime woonkeuken in creme-wit met diverse inbouwapparatuur, riante doorloop naar de achtervleugel met openslaande deuren naar de veranda/tuin, 2 slaapkamers, waarbij 1 slaapkamer beschikt over een vide en een inloopkast, luxe moderne badkamer met ligbad, toilet, urinoir, douche en dubbele vaste wastafel in een meubel, achterhal, provisieruimte, wasruimte, toegang tot zolderberging. Vanaf de buitenzijde is bovendien een dubbele berging toegankelijk. Eerste verdieping; Overloop, c.v. ruimte, modern toilet, 2 ruime slaapkamers, diverse bergruimten.

Deze in 2009 fraai en smaakvol gemoderniseerde woning heeft een inhoud van plm. 800 m3. Het woonoppervlak bedraagt inclusief de de bergingen 282 m2 (exclusief de bergingen bedraagt deze plm. 217 m2). Het geheel is werkelijk tot in de puntjes verzorgd en beschikt over bijzonder veel comfortverhogende zaken.

Molenhoek biedt door het perfecte openbaar vervoer (bus en treinstation) uitstekende verbindingen naar onder meer Nijmegen en Venlo. Binnen enkele minuten is er met de auto aansluiting op de A73. Het winkelcentrum en de basisschool bevinden zich eveneens op loopafstand. Op wandelafstand bevinden zich prachtige bossen en natuurgebieden zoals de Mookerheide, Sint Jansberg, recreatiegebied de Mookerplas en de Maas.

Van deze woning is een bouwtechnisch keuringsrapport aanwezig. Dit is voor kandidaat-kopers ter inzage.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Molenhoek organiseert elk jaar een groot dorpsfeest voor de regio. Waar een klein dorp groot in is! Op zaterdag een volleybaltoernooi en voor de kinderen een vrijmarkt. 's avonds enkele bands in de open lucht en op de zondag een braderie, muziek op het podium en voor de kinderen speel en knutselactiviteiten. Zeer gezellig en gemoedelijk. En een makkelijke manier om vertrouwd te raken met het dorp.”

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1972

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

800 m³

Woonoppervlakte

217 m²

Perceeloppervlakte

1100 m²

Indeling

Aantal kamers

6

Aantal slaapkamers

5

Voorzieningen

Mechanische ventilatie, Dakraam, Tv kabel, Rookkanaal, Airconditioning

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Tuin rondom

Tuin oppervlakte

1000 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Aangebouwd steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

direct aan de snelfietsroute en daardoor autoluw

 

Energiek dorp

 

natuurschoon, water, hei en bos

 

prachtige tuin

 

bovenverdieping airco

 

gloednieuwe ketel

 

Documentatie

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's