Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 215.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

In een ruim opgezette woonwijk, nabij het centrum van het dorp, ligt deze ruime gemoderniseerde TUSSENWONING met voor- en achtertuin (N/W, doch door diepte van circa 17 m. altijd zonnig plekje te vinden), een aangebouwde stenen berging, een vrijstaande houten berging met veranda en een achteringang, op een perceel van 187 m² grond.

De woning is gelegen in een groene kindvriendelijke omgeving. Op loopafstand bevindt zich een verzorgde kinderspeelplaats, verder zijn basisscholen, sportvoorzieningen, het zwembad en het winkelcentrum van Heino op loopafstand gelegen en bent u binnen 10 autominuten in Raalte en Zwolle.

Indeling;
Begane grond;
entree, hal, meterkast; wandcloset met fonteintje, provisietrapkast; semi open keuken (zomer 2017) met een recht keukenblok en inbouwapparatuur, zoals een 6-pits-gasfornuis met oven, een rvs afzuigkap en een vaatwasser; aangebouwde bijkeuken met opstelplaats voor de wasmachine en droger, een lichtkoepel en deur naar de achtertuin; doorzon woonkamer met veel lichtinval.

1e verdieping:
overloop, 2 slaapkamers en 1 kleine slaapkamer; luxe badkamer uitgerust met whirlpool ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel met dubbele waskom; separaat wandcloset.
Vaste trap naar de …..

2e verdieping:
Overloop/voorzolder met veel bergruimte en stookruimte; 2 slaapkamers met tuimelramen.

Bijzonderheden;
- Bouwjaar: 1971.
- Wanden voorzien van stucwerk.
- Voorzien van gas-cv (Intergas HRE combiketel 2017).
- Geheel kunststof kozijnen met thermopane beglazing. Dak- en vloerisolatie.
- In voorjaar 2016 is de houten schuur met veranda geplaatst (met elektra).
- Er is glasvezel aanwezig.
- Definitief Energielabel C.

Aanvaarding: in overleg.
Vraagprijs: € 215.000,-- k.k.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Na drie heerlijke jaren waar wij hier met plezier hebben gewoond is voor ons de tijd gekomen om te verhuizen om meer ruimte aan ons bedrijf te kunnen geven. Aan het woongenot heeft het dan ook zeker niet gelegen. We hebben met heel veel plezier geklust en genoten aan de Kruzebrink 108. Wij hebben dit huis als een super eerste eigen plekje mogen ervaren. Ook het wonen in Heino en specifiek deze straat heeft onze verwachtingen overtroffen. We zijn beiden van harte welkom geheten en redelijk vlot ook aangesloten bij de buurtvereniging. Deze organiseert een aantal keer per jaar een activiteit en een bbq in de straat. Hierdoor leer je de buren wat sneller kennen en wordt je makkelijk opgenomen in de buurt. Het is een rustige omgeving waarbij je de mogelijkheid hebt om wakker te worden met het geluid van vogels en eekhoorntjes te spotten tijdens het tandenpoetsen in de ochtend en daarnaast met nog geen 5 minuten op de fiets bij de supermarkt te staan. De overkapping geeft de mogelijkheid om met zowel slecht weer als mooi weer prettig buiten te zitten! Fijne plek waar wij regelmatig bbq's met de hele vriendengroep met kleine kinderen hebben gehouden. Ruime plek om heerlijk te zitten en te kletsen terwijl de kleintjes op het gras spelen.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1971

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

398 m³

Woonoppervlakte

117 m²

Perceeloppervlakte

187 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Het huis bevindt zich aan een rustige maar daarnaast gezellige straat dicht bij het centrum

 

Fijne achtertuin waar je veel volgens hoort en echt kunt genieten en ontspannen!

 

Fijn ruime leefruimtes en kamers met veel natuurlijk licht

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's