Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 432.500,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Jij zoekt en wij zullen vinden! – Driebergsebos 34 te VLEUTEN

Het is tegenwoordig moeilijk om een leuke woning in een goede buurt te vinden. Zeker als je dan ook nog eens een fijne zonnige tuin, een uitstekend afwerkingsniveau, een ruime woonkamer, drie grote slaapkamers en een fantastisch ruime zolderverdieping zoekt.

Gelukkig nemen wij je een hoop zoekwerk uit handen. Wij hebben namelijk deze fantastische hoekwoning in de wijk De Hoven II al voor je gevonden en bieden deze nu te koop aan.

Deze hoekwoning biedt je alles wat je wenst en meer. Daarbij zijn natuurlijk alle voorzieningen zoals winkelcentrum Vleuterweide, scholen, sportverenigingen en het hooggewaardeerde Maxima Park binnen handbereik.

In combinatie met de foto’s geven we je hieronder alvast een beknopte indruk van de woning.

Indeling:
Begane grond: entree, hal, modern toilet met fontein, trapopgang, tuingerichte woonkamer met openslaande deuren naar de tuin, half open eetkeuken aan de voorzijde met fraaie inbouwkeuken met inbouwapparatuur. De vloer in de keuken is voorzien van leisteen en verder is de keuken voorzien van een granieten werkblad, een vaatwasser, een 5 pits fornuis met oven, Amerikaanse koelkast, magnetron én is de keuken verhoogd! Verder is de woonkamer voorzien van een greywash massief eiken vloer.
1e Verdieping: overloop, twee slaapkamers waarvan de slaapkamer aan de voorzijde bijzonder ruim van afmeting is en beschikt over veel lichtinval. Verder een luxe, geheel betegelde vergrote badkamer met toilet, jacuzzi, dubbele wastafel, dubbele douche, vloerverwarming en spots in het plafond.

2e Verdieping: via vaste trap bereikbare tweede verdieping voorzien van derde slaapkamer , wasruimte die voorzien is van de aansluiting voor de wasmachine en de opstelplaats voor de c.v.-ketel. Verder heeft de eigenaar de vele bergruimte op deze verdieping nuttig ingedeeld en vind je hier een inloopkleding kast. Wie wil dat nou niet!!

3e verdieping / zolder: vanuit de 2e verdieping is middels een vlizotrap een grote bergzolder over de volle breedte van de woning aanwezig. Hier vinden we nu een dakraam én een dakkapel. Op eenvoudige wijze is deze verdieping om te toveren tot volwaardige slaapverdieping / woonverdieping.
Tuin: de achtertuin is fraai aangelegd met hoogwaardige bestrating en een volledig opgemetselde tuinmuur. De tuin is achterom bereikbaar en beschikt over een stenen berging. Door een goede zonligging (zuid) geniet u de gehele dag van de zon!

Klinkt het bovenstaande aantrekkelijk? Kom gerust eens kijken!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2008;
- Woonoppervlakte 140 m²;
- Inhoud 563 m³;
- Perceeloppervlakte 140 m2;
- Zeer centrale ligging met alle voorzieningen onder handbereik;
- Verwarming en warm water door middel van c.v.-ketel;
- Hele woning voorzien van massief eiken vloerafwerking;
- Energielabel A;
- Schilderwerk buitenzijde uitgevoerd in 2014;
- Oplevering in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Eindwoning

Bouwjaar

2008

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

563 m³

Woonoppervlakte

140 m²

Perceeloppervlakte

140 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Tuin oppervlakte

44 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

Groene omgeving

 

Energiezuinig

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's