Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Mooie uitgebouwde hoekwoning met veel lichtinval en nette afwerking.

In deze lichte, ruime hoekwoning kunt u genieten van een royale woonkamer met open keuken, vier slaapkamers en nette badkamer. Daarnaast is er een ruime achtertuin (gelegen op het zuid- westen), met berging en veranda, waar u de hele dag van de zon kunt genieten. De woning is goed onderhouden en ziet er keurig verzorgd uit. Dankzij de aanbouw met grote lichtkoepel aan de achterzijde van de woning en de raampartij met openslaande deuren, wordt u verrast door het licht wanneer u de woonkamer binnen komt.

De omgeving:
Jeltje de Bosch Kemperstraat is een gezellige straat gelegen in een heerlijke, rustige en zeer kindvriendelijke woonwijk. De omgeving is mooi groen met in de directe omgeving verschillende scholen en speelveldjes. Direct aan de achterzijde van de woning ligt een speeltuintje, beschut tussen de huizen waardoor er veel sociale controle is.
Naast het heerlijk rustig wonen is het ook zeer gunstig gelegen nabij winkelcentrum de Herenhof. Hier kunt u goed terecht voor al uw dagelijkse boodschappen. Het gezellige centrum van Alphen aan den Rijn is op korte afstand. (ca 10-15 minuten fietsen of ca 5 minuten met de auto) Vanuit de wijk rijdt u bijna direct de N207 op, vanuit hier rijdt u naar vele grote steden welke allen binnen ca. 15 tot max. 45 minuten bereikbaar zijn. Ook de bus naar Schiphol, stopt binnen een paar 100 meter van de woning.

Rondleiding door de woning:

Begane grond:
Nette, onderhoudsvriendelijke voortuin met entree. Entreehal met meterkast, garderobe, toilet, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer.

Keurige, ruime woonkamer met lichte wanden, inbouw spotverlichting, openhaard en lamelparket van eiken “whitewash”. De aanbouw met lichtkoepel zorgt voor veel lichtinval. Tevens is de gehele achterzijde voorzien van een raampartij met openslaande deuren welke u toegang biedt tot de achtertuin.

Ruime, moderne keuken
De U- vormige keuken is uitgerust met: antraciet werkblad, lichte kastdeuren/ lades, 5-pits gasfornuis met grillplaat, rvs-afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser, combimagnetron en heteluchtoven.

Eerste verdieping:
De overloop en drie slaapkamers zijn voorzien van een berken laminaatvloer. De slaapkamer aan de achterzijde is momenteel in gebruik als inloopkast, hiervoor zijn twee tussenwandjes geplaatst. Deze kunnen makkelijk weer worden verwijderd indien gewenst.

De badkamer is voorzien van een azuurblauwe vloer en witte wandtegels met mozaïekrand. Douchecabine met glazen douchewand, wastafelmeubel met spiegel en Grohe kraan en hangend toilet.

Tweede verdieping:
De gehele verdieping is voorzien van een laminaatvloer en heeft vijf Velux dakramen. De verdieping is verdeeld in een voorzolder en een slaapkamer. Op de voorzolder bevindt zich de ketel, heteluchtverwarmingsinstallatie en de aansluiting voor de wasmachine en droger. De slaapkamer is ruim, licht en biedt veel extra bergruimte achter de knieschotten.

Achtertuin:
Keurig aangelegde ruime achtertuin, gelegen op het zuidwesten. ‘Er is de hele dag zon in de tuin en er zijn voldoende plekjes om daar in alle rust en privacy van te kunnen genieten’ aldus de huidige bewoners. Achterin de tuin staat de berging met aangrenzend de veranda en een toegang naar de poort.
Bijzonderheden:
- Nette woning met lichte woonkamer, ruime open keuken, 4 slaapkamers en nette badkamer;
- Grote achtertuin op het zuidwesten met berging en veranda waar u de hele dag van de zon kunt genieten ;
- Groene en kindvriendelijke woonwijk met in de nabijheid verschillende speeltuinen en scholen;
- Centrale ligging en gesitueerd nabij winkelcentrum de Herenhof;
- Op korte afstand van het gezellige centrum van Alphen aan den Rijn en verschillende uitvalswegen en bushalte.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.
Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Wij hebben heerlijk gewoond op de Jeltje de Bosch Kemperstraat 21, Alphen Aan Den Rijn. Het is altijd heerlijk om in de woonkamer te zitten! Dankzij het grote aantal ramen is er altijd voldoende licht en uitzicht. Met de openslaande deuren ben je direct in de grote achtertuin (op het zuidwesten) en heb je de hele dag door een heerlijk zonnetje. Het huis is hierdoor ook erg licht en je krijgt hier snel een zomergevoel. Hier hebben wij iedere zomer erg van genoten. Aan het eind van de straat begint de polder. Vanuit het keukenraam kun je die schuin zien liggen. Dat geeft een gevoel van vrijheid en ruimte. Onze kinderen, nog klein toen we hier kwamen wonen, hebben hier heerlijk buiten gespeeld. Het speelveldje tegenover het huis, het beschutte speeltuintje tussen de huizen gaf ruimte aan de kinderen om, zelf buiten te spelen maar was toch dichtbij en veilig. De grotere speeltuin aan de overkant toen ze groter werden en het Heimansweteringpark waren ook geliefde speelplekken. Zo vlakbij de N207 te wonen scheelt mij heel veel reistijd. Ik ben zo in Amsterdam. Ook de interliner naar Schiphol is op loopafstand. En met winkelcentrum Herenhof bijna naast de deur heb je ook alle boodschappen zo gedaan. Kortom super veel wooncomfort in en rondom het huis!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Hoekwoning

Bouwjaar

1984

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

450 m³

Woonoppervlakte

128 m²

Perceeloppervlakte

167 m²

Energie

Energielabel

C

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Grote, zonnige tuin met veel privacy.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's