Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

“Complete en uitgebouwde tussenwoning, met dubbele dakkapel, zowel aan de voor-als aan de achterzijde aan groenstrook, in kindvriendelijke woonomgeving!!”

Aan een brede groenstrook staat deze goed onderhouden en complete eengezinswoning. Voorts is er aan de achterzijde van de woning een 2e groenstrook met waterpartij, waardoor er én geen directe achterburen zijn, én de kinderen heerlijk en vrij kunnen spelen.

Door de uitbouw van de woonkamer met 2 meter en de dubbele dakkapel is de woning echt een gezinshuis geworden, met een riante en tuingerichte living, de aanwezigheid van maar liefst 5 (slaap)kamers, en een complete keuken met ingebouwde apparatuur.

De woning is gelegen op relatief korte afstand van de voorzieningen zoals (basis)scholen, wijkparkje, sportvelden en (iets verder) NS-station. Verder zijn de uitvalswegen naar de grote steden van de Randstad (via A-12 en N-11) nabij. Openbaar vervoer met trein en bus maken Bodegraven tot een aantrekkelijke woonplaats, terwijl de natuurgebieden van de Reeuwijkse - en Nieuwkoopse Plassen op fiets- of wandelafstand zijn.

Graag nemen wij u in gedachten alvast mee met een rondgang in de woning:

Begane grond:
Entree, hal met garderobenis, meterkast (vernieuwd en uitgebreid, incl. glasvezel), geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein, en trapopgang. Over de volle breedte uitgebouwde, ruime en lichte woonkamer met laminaatvloer en gestucte wanden, trapkast en toegang tot achtertuin. Aan de voorzijde is de lichte, open keuken met L-vormige keukeninrichting met granieten werkblad, en diverse ingebouwde apparatuur, o.a. 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven/magnetron, koelkast en vaatwasser.

Eerste verdieping:
Overloop met vaste trap naar tweede verdieping, inpandige badkamer, standaard uitgevoerd, met o.a. wastafel, douchecabine en mogelijkheid voor toilet, ruime hoofdslaapkamer aan de voorzijde met vaste kastenwand, en 2 praktische (kinder)slaapkamers aan de achterzijde. Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

Tweede verdieping:
Voorzolder met aansluitingen voor wasapparatuur, 2 praktische (slaap)kamers, beide met dakkapel, en waarvan voorslaapkamer met cv-kast (Intergas HR, 2014).

Tuin:
De tuin is aangelegd met beplanting, struikjes, en zonneterras, en biedt de gehele dag om van de zon te genieten. Aansluitend aan de achtertuin is groenstrook met ruime speelmogelijkheden voor kinderen.

Bijzonderheden:
• Uitgebouwde tussengelegen woning in kindvriendelijke wijk Broekvelden;
• Vrije ligging aan de voor- en achterzijde;
• Ruime woning met 5 (slaap)kamers;
• Geheel dubbel glas;
• Perceeloppervlakte 133 m2 eigen grond;
• Inhoud van de woning ca. 370 m3;
• Woonoppervlakte c.a. 117 m²;
• Oplevering nieuwbouw gebonden, planning eind 2018/begin 2019;

U en uw NVM Makelaar zijn van harte welkom!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1984

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

370 m³

Woonoppervlakte

117 m²

Perceeloppervlakte

133 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Kindvriendelijke buurt

 

Groene omgeving

 

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's