Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 299.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Fraai appartement in het centrum van Alphen aan den Rijn met twee slaapkamers, groot terras, schuur en parkeerplaats in de parkeergarage

Heerlijk wonen in het centrum van Alphen aan den Rijn in dit luxe appartementencomplex uit 2005. Wij bieden u een heerlijk ruim begane grond appartement met eigen entree, royale woonkamer, twee ruime slaapkamers en een zeer ruim terras waar u van 10 uur s’ochtends tot in de middag kunt genieten van de zon.

Hier kunt u comfortabel wonen in een goed geïsoleerd appartement welke van alle gemakken is voorzien. Zo is de woning uitgevoerd met een balans ventilatiesysteem en door het recente bouwjaar voldoet de woning aan de, zo goed als, laatste eisen qua isolatie.

De straat is zeer fraai opgeknapt door de onlangs gerealiseerde nieuwbouw met zowel keurige eengezinswoning als fraaie appartementen. Vanuit de woonkamer heeft u hierdoor een leuk en levendig uitzicht op de straat en kijkt u naar deze mooie woningen.

We nemen u mee voor een rondleiding door de woning:

Begane grond
Vanaf het trottoir de voordeur naar uw persoonlijke entree van de woning. Een mooie ruime entree voor een garderobe en eventuele kasten voor het opbergen. Ook bevindt zich hier de meterkast.

Royale woonkamer met grote ramen aan de straatzijde voor veel lichtinval. Een goede ruimte voor de zit- en eethoek. Keurige afwerking van de wanden en het plafond in een lichte kleurstelling. De vloer is afgewerkt met een nette laminaatvloer.

De keuken bevindt zich in de hoek van de woonkamer in een royale U-opstelling met een lang, natuurstenen aanrechtblad, een dubbele carrouselkast, een spoelbak en diverse inbouwapparatuur waaronder;
- keramische kookplaat
- afzuigkap
- heteluchtoven
- vaatwasser (2012 vernieuwd)
- koel-/vriescombinatie
- losse magnetron (ter overname)

Via de hal komt u aan de achterzijde van het appartement. Hier bevinden zich de slaapkamers, badkamer, toilet, C.V.-ruimte en deur naar het ruime terras.

Praktische stookruimte met C.V.-ketel, balans ventilatiesysteem en aansluiting voor de wasmachine. Naast gelegen het keurig afgewerkte toilet voorzien van grijze vloertegels, witte wandtegels, een vrijhangend toilet en fonteintje.
Er tegenover ligt de badkamer in dezelfde kleurstelling met inloopdouche, wastafel en eveneens een wasmachineaansluiting.

Aan de terraszijde twee zeer ruime slaapkamers. De ouderslaapkamer is zeer royaal met zowel ramen naar het terras als in de zijgevel. Een mooie kamer van goed formaat (17 m²).
De tweede slaapkamer ligt eveneens aan het terras en heeft mooie grote ramen aan de terraszijde.

Het terras bevindt zich op de parkeergarage. Hierdoor heeft u een praktisch onderhoudsarm terras. Door de afmeting van 4 bij 9 heeft u een prachtig formaat terras van 36 m². Daarbij beschikt u hier over een extra stuk grond waarop de berging staat en een extra stuk waar u de tuin in en uit kunt lopen.

U wandelt vanuit uw appartement zo het centrum in. Het Thorbeckeplein ligt hier letterlijk om de hoek. Winkels, restaurants en terrasjes zijn allemaal op loopafstand van dit ruime appartement.

Parkeren is hier ook perfect geregeld. Dit kan namelijk in de parkeergarage onder het appartementencomplex op uw eigen parkeerplaats. U kunt vanaf de Ortolaanstraat met de afstandsbediening de garagedeur openen om naar de bij dit appartement behorende parkeerplaats te rijden.

Bijzonderheden:
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De servicekosten voor dit appartement bedragen € 160,10 per maand (2017). De stukken van de VVE liggen op ons kantoor ter inzage.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“De buurt is helemaal vernieuwd met nieuwe mensen en kinderen dus veel reuring wat te zien is door de grote raampartij aan de voorzijde van het huis”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

2005

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

358 m³

Woonoppervlakte

100 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Zonneterras

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gelegen in het centrum van Alphen aan den Rijn

 

Binnenkort weer de markt om de hoek met veel gezelligheid

 

Veel restaurants met gezellige terrasjes in de omgeving

 

Allemaal nieuwbouw met leuke geveltjes

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's