Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 125.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Bieden vanaf € 125.000,-- k.k.

Keurig tweekamerappartement op de vierde verdieping met zonnig balkon op het westen

Zoekt u een betaalbaar appartement met een zeer centrale ligging? Dan bent u hier aan het juiste adres. Dit appartement ligt nabij winkelcentrum “De Herenhof”, uitvalswegen en met een opstapplaats voor de bus om de hoek.

Begane grond
Voordat u het appartementencomplex betreedt ziet u de brievenbussen en het bellenplateau met intercom. Na binnenkomst treft u een gezamenlijke afgesloten entree met trappenhuis en liftinstallatie.

Eerste verdieping
Op deze verdieping heeft u toegang tot de (fietsen)bergingen. Bij dit appartement behoort een berging van 2,30 bij 2,40. Deze verdieping is zowel via binnen als buiten te bereiken.

Vierde verdieping
Vanuit het afgesloten trappenhuis / de lift komt u bij de voordeur van deze woning. Hier stapt u in de hal met voldoende ruimte voor de garderobe, de intercominstallatie en de meterkast..

Vanuit de hal bereikt u de woonkamer welke toegang geeft tot het zonnige balkon op het westen. De woonkamer is evenals de rest van het appartement keurig voorzien van een diagonaal gelegde laminaatvloer.

Aan de voorzijde van de woning treft u de keuken. De keuken is voorzien van een licht keukenblok met bovenkasten inclusief gaskookplaat, koel/vriescombinatie en vaste kast.

Via een tussenhal met diepe vaste bergkast bereikt u de badkamer en de riante slaapkamer. De badkamer met granitovloer en witte wandtegels is voorzien van toilet, wastafel en douche. In de douchehoek zitten de wandtegels los en hier zult u iets aan moeten doen.

De slaapkamer is uitgevoerd met dezelfde fraaie laminaatvloer. Tot slot zijn de raampartijen grotendeels uitgevoerd met dubbele beglazing.

Bijzonderheden:
Bij de aankoop van een appartement wordt men van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De servicekosten voor dit appartement bedragen € 122,12 per maand. De stukken van de VVE liggen op ons kantoor ter inzage.

Interesse in deze woning? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in. Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in de regio Alphen aan den Rijn en omgeving vindt u op Funda.

Deze informatie is met zorgvuldigheid samengesteld. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Mocht er onverhoopt onjuistheden staan vermeld dan wordt onzerzijds echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Appartement

Bouwjaar

1973

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

198 m³

Woonoppervlakte

66 m²

Perceeloppervlakte

0 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Geen tuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Ruim

 

Knus

 

Dichtbij het winkelcentrum

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's