Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 225.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Wilhelminalaan 9 te Nieuwkoop

Starters/doorstromers opgelet! Dit is echt een buitenkans! SCHERP geprijsd en zo te betrekken! Bieden vanaf € 225.000,- k.k., vraagprijs € 235.000,- k.k.

Keurig afgewerkte en uitgebouwde eengezinswoning

• Houten schuur met 2 dubbele deuren: ideaal als u een motorfiets heeft
• Eerste verdieping voorzien van kunststof kozijnen
• Buitenschilderwerk recent uitgevoerd
• Royale woonkamer (lengte bijna 10 meter!) met grote woonkeuken voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur
• Tuin gesitueerd op het zuidwesten (middag – en avondzon!)
• Gelegen in Nieuwkoop, in het Groene Hart van de Randstad, dicht bij de grote steden

Nieuwkoop is gelegen in het Groene Hart van de Randstad en dat is te zien. Rondom is Nieuwkoop omgeven door natuur- en polderlandschap. Vooral de Nieuwkoopse Plassen is een heerlijke plaats om naar toe te gaan om van het water te genieten. Recreëren kan rondom Nieuwkoop volop. Of u nu gaat varen in het plassengebied of een mooie fietstocht gaat maken; ontspannen kunt u zeker! Verder is Nieuwkoop een rijke gemeente in het kader van de voorzieningen: een keur aan (sport)-verenigingen, een overdekt zwembad en bibliotheek. In het centrum vindt u diverse winkelmogelijkheden en een hapje eten kunt u in diverse gelegenheden. Zoals aangegeven is Nieuwkoop in het hart van de Randstad gelegen. Dit betekent dat grote steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht goed te bereiken zijn; met ongeveer 35 minuten.

De indeling van de woning is als volgt:

Begane grond: Entree, hal, meterkast, hangend toilet met fonteintje, royale uitgebouwde woonkamer (bijna 10 meter lang!) met grote woonkeuken welke is voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur. Vanuit de keuken is de bijkeuken/ berging bereikbaar met opstelling van de cv ketel (2016), aan-/ afvoer t.b.v. wasmachine, aansluitend een houten berging met 2 x een dubbele deur: ideaal want op deze manier kunt u zowel aan de achterkant als aan de zijkant van de schuur makkelijk met uw fiets of motorfiets de berging betreden.

1e verdieping: overloop met vaste kast (ruim genoeg om hier een 2e toilet te maken), 3 ruime slaapkamers en een badkamer met wastafelmeubel, douchecabine en designradiator.

2e verdieping: via een vaste trap bereikt u de 2e verdieping welke thans in gebruik is als bergzolder. Met 1 of 2 dakkapellen kunt u hier een 4e slaapkamer van maken.

De woning heeft een woonoppervlakte van ca. 110 m2. De zolderverdieping is in deze oppervlakte meegenomen vanaf 1,50 meter hoogte. Volgens de NEN2580 betreft dit geen woonoppervlakte, maar overig inpandige ruimte. In dit geval betreft het ca. 100 m2 woonoppervlakte en ca. 10 m2 overige inpandige ruimte.

Maak snel een afspraak voor een geheel vrijblijvende bezichtiging. U en uw NVM aankoopmakelaar zijn van harte welkom!

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1962

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

340 m³

Woonoppervlakte

110 m²

Perceeloppervlakte

426 m²

Energie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's