Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 195.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Gelegen op een fraaie locatie, dichtbij scholen, winkelcentrum, speeltuin, kinderopvang, goed onderhouden HELFT VAN EEN DUBBEL WOONHUIS met GARAGE en oprit welke plaats biedt voor meerdere auto`s. De woning ligt op een verrassend ruim opgezet hoekperceel van 343 m² eigen grond.

INDELING: o.a. hal/entree, toilet met fonteintje, kelderkast, L-vormige woonkamer met natuurstenen vloer en sfeervolle open haard, half open keuken met neutrale keuken in hoekopstelling welke is voorzien van inbouwapparatuur. Op de eerste verdieping een overloop, 4 slaapkamers, badkamer met inloopdouche, 2e toilet, ligbad en wastafelmeubel. Op de tweede verdieping, welke bereikbaar is door een vaste trap, een overloop met veel bergruimte en een 5e slaapkamer.

INFO: verwarming en warm water middels een Intergas combi-ketel (2005), in 2016 heeft de woning een algehele buitenschilderbeurt ondergaan, in 2013 zijn er tien zonnepanelen geplaatst, ruime garage met sectionaaldeur (2017) en een fraai aangelegde achtertuin welke op het zuiden gelegen is met meerdere terrassen.

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

De bewoner aan het woord

“Vanaf 2013 tien zonnepanelen op het dak die veel energie leveren omdat het huis goed op het zuiden ligt en er geen schaduwen op de zonnepanelen vallen. In de afgelopen jaren is de buurt erg verjongt. Veel gezinnen met kinderen in diverse leeftijden.”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1971

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

379 m³

Woonoppervlakte

129 m²

Perceeloppervlakte

343 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

343 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Kindvriendelijke buurt

 

Energiezuinig

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Dichtbij OV

 

Fijne lichtinval

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's