Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 365.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Op een heerlijke, rustige locatie aan een verkeersluwe straat en op loopafstand van de dijk ligt deze uiterst sfeervolle en karakteristieke vrijstaande woning.

Het huis is gelegen op een heerlijk royaal perceel dat o.a. ruimte geeft aan het parkeren van meerdere auto's op het eigen terrein, een houten garage en een zeer riant overdekt terras met aansluitend een multifunctionele ruimte die bijvoorbeeld als gastenverblijf, speel- of werkkamer kan worden gebruikt.

Winkelvoorzieningen bevinden zich op korte afstand in het dorp. Het stadscentrum van Nijmegen is gelegen op ca. 20 minuten rijden.

Indeling

Begane grond:
U komt binnen in de ruime hal met toegang tot de toiletruimte met zwevend closet, meterkast met recentelijk vernieuwde groepenkast, aparte ruimte ten behoeve van witgoedapparatuur en toegang tot de kelder. Verderop in de hal bevindt zich tevens de moderne badkamer met dubbele inloopdouche, badmeubel met waskom en een aparte bijbehorende kast. De badkamer is bovendien voorzien van vloerverwarming.

Het woongedeelte en de keuken zijn fraai met elkaar verbonden. De leefkeuken is ingedeeld met een moderne keukeninrichting in landelijke stijl met diverse inbouwapparaten en heteluchtverwarming in de keukenplint.
De woonkamer is voorzien van een fraaie houten vloer en beschikt o.a. over een vaste kast met een grote lade, een opkamer met vaste kasten, ideaal als werk- of studeerkamer, een vrijhangende houtkachel (met transitie mogelijkheid) en openslaande deuren naar het buitenterras. Kleurgebruik is overal licht en neutraal. Daarnaast is de daglichttoetreding in de woonkamer en de keuken zeer fraai.

Eerste verdieping:
Royale overloop waar diverse inbouwkasten zijn gesitueerd en toegang tot 4 ruime slaapkamers, alleen voorzien van dakkapellen en voldoende opbergruimte.

Tweede verdieping:
Via een vlizotrap toegankelijke zoldering met veel bergruimte.

Tuin:
Bij dit sfeervolle huis ligt een fantastische, parkachtige tuin met optimale vrijheid en privacy op het westen. De achtertuin is o.a. ingericht met een terras bij de woning, een royaal gazon, verschillende borders met beplanting en ruimte voor houtopslag. Aan de zijkant van de tuin staat een grote houten garage met volop hobbyruimte en een carport. Voor de garage, aan de zijkant van het huis is volop parkeerruimte op het eigen terrein.
Achter in de tuin is een zeer royaal overdekt terras gerealiseerd met een multifunctionele ruimte welke is voorzien van verwarming en warm water (elektrische boiler).

Bijzonderheden:
+ zeer sfeervol en karakteristieke woning op loopafstand van de dijk;
+ winkelvoorzieningen in de dorpskern op korte afstand;
+ verkeersluwe, rustige eenrichtingsweg;
+ zeer royaal perceel, parkachtige tuin met o.a. een heerlijk overdekt terras en optimale privacy;
+ het gastenverblijf (ca. 14m2) en het overdekt terras (ca. 23m2) zijn niet opgenomen in de getoonde oppervlaktematen;
+ recentelijk is de groepenkast vernieuwd (april 2018);
+ indien u zoekt naar een stijlvol vrijstaand woonhuis op een rustige locatie met volop buitenruimte, dan is dit huis een bezoek meer dan waard;

Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1903

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

504 m³

Woonoppervlakte

132 m²

Perceeloppervlakte

970 m²

Indeling

Aantal kamers

7

Aantal slaapkamers

4

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Dakisolatie

Energielabel

D

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Zijtuin

Ligging tuin

West

Garage/berging

Garage

Vrijstaand hout

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Zonnige tuin

 

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Kindvriendelijke buurt

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Fijne lichtinval

 

Vrij uitzicht

 

Dichtbij OV

 

Veel opbergruimte

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's