Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 325.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Sfeervolle vooroorlogse eengezinswoning met een gezellige stadstuin gelegen in een van de populairste wijken van Eindhoven namelijk het “ Vonderkwartier”. De woning beschikt nog over diverse authentieke elementen zoals Terrazzovloeren, paneeldeuren, etc. Alle dagelijkse voorzieningen zijn op korte afstand bereikbaar en op een steenworp afstand van het centrum van Eindhoven, winkelgebied “ de Bergen” , Wilhelminaplein, restaurants, scholen, kinderopvang, park en uitvalswegen.

INDELING:

BEGANE GROND:
Entree met terrazzovloer, originele wandbetegeling en stucwerk wanden. Hal met Terrazzovloer, originele wandbetegeling, stucwerk wanden, trapkast met meterkast (5 groepen + 1 aardlekschakelaar). Toilet met fonteintje. Sfeervolle woonkamer met parketvloer, stucwerk wanden en tuindeuren naar de achtertuin. Dichte keuken aan de achterzijde met Terrazzovloer, wandbetegeling, deur naar de tuin en een rechte keukenopstelling aan 2 zijde met wasbak, gaskookplaat en oven.

1e VERDIEPING:
Overloop met houtenvloer en stucwerk wanden. Slaapkamer 1 achter met houtenvloer, stucwerk wanden en tuindeuren naar het dakterras. Slaapkamer 2 voorzijde met houtenvloer, stucwerk wanden en kunststof kozijn. Slaapkamer 3 voorzijde met houtenvloer, stucwerk wanden, inbouwkast en kunststof kozijn. Badkamer aan de achterzijde met wastafel, toilet, douche en deur naar het dakterras.

2e VERDIEPING:
Open zolder met houtenvloer, stucwerk wanden, Velux dakraam aan de achterzijde en kunststof dakkapel aan de voorzijde. Cv-\wasruimte met locatie cv-combiketel (Vaillant, bouwjaar ca. 2012), unit afzuiging en aansluitingen voor de wasapparatuur. Deze zolder is uitermate geschikt voor het realiseren van 1 of meerdere slaapkamers.

TUIN & DAKTERRAS:
Geheel omheinde achtertuin met achterom, overkapping en bestrating. Op de 1e verdieping is een royaal dakterras voorzien van tegels.

ALGEMEEN:
- Sfeervolle vooroorlogse eengezinswoning met een gezellige stadstuin gelegen in een van de populairste wijken van Eindhoven namelijk het “ Vonderkwartier”.
- De woning beschikt nog over diverse authentieke elementen zoals Terrazzovloeren, paneeldeuren, etc.
- Alle dagelijkse voorzieningen zijn op korte afstand bereikbaar en op een steenworp afstand van het centrum van Eindhoven, winkelgebied “ de Bergen”, Wilhelminaplein, restaurants, scholen, kinderopvang, park en uitvalswegen.
- In de jaren 1994-1998 is de wijk gerenoveerd d.m.v. het Kovos project waardoor de woningen nieuwe daken, goten, schoorsteen, metselwerk, etc hebben gekregen.
- Geheel voorzien van dubbele beglazing.
- Perceel 85 m².
- Woonoppervlakte 121 m².
- Inhoud 461 m³.
- Bouwjaar 1933.
- Aanvaarding in overleg.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1933

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

461 m³

Woonoppervlakte

121 m²

Perceeloppervlakte

85 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin

Tuin oppervlakte

25 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Gezellige buren

 

Groene omgeving

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Nabij het centrum

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's