Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 275.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Gandhistraat 13 te Hengelo (O)

Wilt u wonen in een karakteristieke TWEE ONDER EEN KAP WONING op een vrij gelegen kavel van van 1240 m² met maar liefst 84 m² aan bijgebouwen (onder meer dubbele carport, schuur/paardenstallingsruimte, houten tuinhuis en een aanhangwagenstalling), een eigen achterom voor auto/bus & of aanhanger en volop uitbouw mogelijkheden?

Dan is dit uw buitenkans... Laat u verrassen, na aankoop heeft u de beschikking over iets UNIEKS in Hengelo!

Indeling:
Begane grond:
Entree, hal met meterkast, trapopgang met daaronder toegang tot de kelder, woonkamer, keuken, achterportaal met toilet en een extra hobby-/slaapkamer.

De hal is uiterst sfeervol.... hoge plafonds en onder meer de authentieke granito vloer geven u bij binnenkomst direct al het jaren '30 gevoel mee.

De lichte woonkamer van circa 26 m² is royaal van uitvoering en voorzien van een laminaatvloer. Een design houtkachel zorgt voor een warm en behaaglijk gevoel tijdens de lange, donkere winteravonden.

De keuken (circa 7 m²) is voorzien van een keukenblok met afzuigschouw. In het aanrechtblad verwerkt een enkele RVS spoelbak en de navolgende inbouwapparatuur: 4 pits gaskookplaat en een afzuigkap. Vanuit de keuken is er toegang tot de kelderkast.

Vast aan de keuken het achterportaal met Cv-ketel, toilet, wasmachine & wasdroger aansluiting en een uitstortgootsteen met koud- en warmwatervoorziening. Zeer handig is de extra slaap- en of hobbykamer vast aan het achterportaal. Met een oppervlakte van 7 m² een ideale plek voor de kinderen om te chillen of het uitvoeren van uw hobbymatige activiteiten.

Eerste verdieping:
Overloop met de badkamer en een tweetal slaapkamers. De slaapkamers meten oppervlaktes van respectievelijk 9 en 8,5 m². De badkamer (gelegen aan de achterzijde) is voorzien van een inloopdouche, 2e toilet en een wastafel. Ventilatie geschiedt op natuurlijke wijze en u heeft de beschikking over een royale vaste kast met 2 schuifwanden.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap te bereiken verdieping met overloop en vaste kast ruimte, bergruimte (onder de knieschotten) en een derde slaapkamer. De slaapkamer (voorzijde) meet een oppervlakte van circa 11 m², heeft de beschikking over vaste kastruimte en is voorzien van een dakkapel aan de zijkant.

Tuin, paardenstal, carport, aanhanger stalling en houten tuinhuis:
De royale tuin is gelegen op het oosten en aangelegd met bestrating en beplanting. De L-vormige kavel biedt overigens volop mogelijkheden voor de liefhebber van paardensport, de klusjesman met een eigen bus bus of bijvoorbeeld de hobbyist die ruimte zoekt. Het achterliggende deel (sectie T 5527: 820 m² en sectie P 2140: 74 m²) is bereikbaar via de achterzijde (ook per auto, motor of vrachtauto) en is momenteel bebouwd met:
- een carport (6,20 breed bij 4,80 diep);
- een in halfsteens metselwerk opgetrokken schuur/paardenstallingsruimte (6,20 breed bij 2,96 diep, momenteel opgedeeld in 2 bergruimtes van 2,73 bij 2,96 en 3,39 bij 2,96);
- houten tuinhuis: fraai afgewerkt tuinhuis met optimaal zitcomfort voor een feestje, relaxte middag met genodigden of voor u alleen..
- aanhanger stalling (3,07 breed bij 4,40 diep)
- houthok.

Parkeermogelijkheden:
Aan de achterzijde van de woning is ruimte om op eigen perceel meerdere auto's te parkeren.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gebouwd omstreeks 1930, de perceeloppervlakte bedraagt in totaal 1240 m² en de inhoud ligt rond de 330 m³. Centrale verwarming en warmwatervoorziening door middel van een Intergas HRC Cv-ketel van het bouwjaar 2016 (eigendom).

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1930

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

330 m³

Woonoppervlakte

106 m²

Perceeloppervlakte

1240 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Tuin oppervlakte

1240 m²

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's