Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 285.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Kor Kuilerstraat 2 te Hengelo

U zoekt een royaal woonhuis (circa 580 m³), met ook nog eens een garage van circa 26 m², op een uitstekende locatie aan een woonerf? Kom dan deze royale TWEEKAPPER met 4 slaapkamers, bijkeuken, gashaard, balkon, kelder en tuin op het zonnige zuidwesten bezichtigen.

Indeling:
Kelder:
De kelder heeft een oppervlakte van 50 m² en is bereikbaar via de trap vanuit de hal, eenmaal in de kelder komt u uit in een L-vormige ruimte die gebruikt kan worden als berg- en/of hobbyruimte.

Begane grond:
Hal/entree met toilet, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping en kelder, keuken, bijkeuken, woonkamer.

De L-vormige woonkamer heeft een oppervlakte van 38 m² en is voorzien van een mooie massieve parketvloer. De woonkamer bestaat uit een zitgedeelte met gashaard en een eetgedeelte.

Via de eethoek is de keuken van circa 11 m² bereikbaar, deze bestaat uit een inbouwkeuken in hoekopstelling en is voorzien van de volgende inbouwapparatuur: 4-pits gaskookplaat, koelkast, vrieskast, vaatwasser, combimagnetronoven en RVS-afzuigkap.

Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar, waar de aansluiting aanwezig is voor de wasmachine en wasdroger. Tevens heeft u vanuit de bijkeuken toegang tot de achtertuin.

Eerste verdieping:
Overloop, drie slaapkamers, badkamer en een vaste trap naar de zolder.

De drie slaapkamers meten oppervlaktes van 17, 11 en 10 m² en zijn alle drie voorzien van vloerbedekking.

Aan de achterzijde van de woning is de badkamer gelegen met een deur naar het balkon. De badkamer beschikt over een douchehoek, hangtoilet en een wastafelmeubel met spiegelkast. De vloer in de badkamer is voorzien van elektrische vloerverwarming.

Tweede verdieping:
CV-ruimte, overloop en ruime slaapkamer (circa 17 m²) met dakkapel.

Tuin en garage:
De op het zuid-zuid-westen gelegen tuin is fraai aangelegd met sierbestrating en diverse plekken om de hele dag te kunnen genieten van de zon. In de garage, die via de tuin te bereiken is, is er plek voor één of twee auto's.

Overige bijzonderheden:
Het woonhuis is gelegen in de gewilde en kindvriendelijke woonwijk "Hasseler Es", aan een woonerf, met veel groen, vijverpartijen, wandelpaden en in de directe nabijheid het winkelcentrum "Hasselo", scholen en diverse andere voorzieningen. De woning is gebouwd omstreeks 1979, de inhoud bedraag circa 580 m³, exclusief de garage en de perceeloppervlakte bedraagt 275 m². Daarnaast is er een deel gemeentegrond in gebruik. De centrale verwarming geschiedt door middel van een Netfit HR Combi CV-ketel van het bouwjaar 1998 (eigendom). Het woonhuis is voorzien van dak- en spouwisolatie en isolerende beglazing.

''Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM- aankoopmakelaar in. Uw NVM- aankoop makelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM- aankoopmakelaars in Twente vindt u op nvmtwente.nl''

In de koopakte zal een deponering van 10% waarborgsom of bankgarantie door de koper worden opgenomen.

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

2-onder-1-kapwoning

Bouwjaar

1979

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

580 m³

Woonoppervlakte

148 m²

Perceeloppervlakte

275 m²

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Tuin oppervlakte

182 m²

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Winkelcemtrum nabij

 

Goed bereikbaar

 

Rustige omgeving, weinig lawaai.

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's