Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

€ 178.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

De vraagprijs betreft een vanafprijs, bieden vanaf € 178.000,- k.k.

Op een geliefde locatie, op korte afstand van de historische binnenstad, staat deze karakteristieke jaren ’30 woning. Deze charmante gezinswoning is uitstekend onderhouden, grotendeels voorzien van dubbel glas en keurig afgewerkt. Compleet, comfortabel en zonder klussen te betrekken!

De verkoper vertelt:
“Het is een karakteristieke woning met ruime kamers en een fijne op het noordoosten georiënteerde tuin. De woning is gelegen in een rustige buurt, op loopafstand van een supermarkt en op circa vijf minuten fietsen van de historische binnenstad. De fraaie woonomgeving, het karakter van van de woning, de grote kamers en het gemak van talrijke voorzieningen in de buurt maken wonen aan de Borrostraat erg aantrekkelijk.”


Indeling van de woning:

Begane grond:
Via de voortuin bereik je de hoofdentree van de woning. De lichte ontvangsthal met meterkast, trapopgang naar de verdieping en stijlvolle toiletruimte, biedt toegang tot de woonkamer en een praktische kelder. Deze kelder leent zich uitstekend als wijn- of provisiekelder.

De woonkamer is voorzien van een fraaie laminaatvloer en een karakteristieke erker. Tuindeuren laten de zomer binnen.

De keuken is gesitueerd aan de achterzijde van de woning. De fraaie, in klassiek-moderne stijl uitgevoerde keukeninstallatie past uitstekend bij het charmante karakter van de woning. De keuken is geplaatst in een praktische hoekopstelling en beschikt over diverse inbouwapparatuur waaronder een vaatwasser, koel-/vriescombinatie, 4-pits inductiekookplaat en afzuigkap. Een deur biedt toegang tot de tuin.

Eerste verdieping:
Op de eerste verdieping zijn een overloop met witgoedaansluiting, een tweetal ruime slaapkamers (waarvan één met riante inbouwkastenwand) en de badkamer gesitueerd. Met uitzondering van de badkamer is de gehele verdieping voorzien van een laminaatvloer. De badkamer is volledig betegeld in frisse blauw/witte kleurstelling en beschikt over een ligbad, douche en wastafel.

Tweede verdieping:
De overloop biedt toegang tot een ruime derde slaapkamer. De slaapkamer is keurig afgewerkt, voorzien van een nette laminaatvloer en wordt verlicht middels een dakkapel. Op deze verdieping vind je tevens een inbouwkast met de opstelling van de CV.

Buiten:
Naast een voortuin beschikt de woning over een fraai aangelegde achtertuin met dubbele berging en achterom. De onderhoudsvriendelijke tuin is voorzien van sierbestrating. Een heerlijke plek om de dag goed te beginnen met een ontbijtje en een kopje koffie in de ochtendzon!

Kenmerken

Bouw

Objectsoort

Woonhuis

Soortwoning

Eengezinswoning

Type woning

Tussenwoning

Bouwjaar

1935

Bouwvorm

Bestaande bouw

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

400 m³

Woonoppervlakte

101 m²

Perceeloppervlakte

119 m²

Indeling

Aantal kamers

4

Aantal slaapkamers

3

Voorzieningen

Tv kabel

Energie

Verwarming

C.v.-ketel

Warm water

C.v.-ketel

Isolatie

Gedeeltelijk dubbel glas

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin

Ligging tuin

Noordoost

Tuin oppervlakte

53 m²

Garage/berging

Garage

Geen garage

Schuur / berging

Vrijstaand steen

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Ruime kamers

 

Goed onderhouden

 

Voorzieningen dichtbij

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's