Verkocht

Icon

Bekijk fullscreen

Pause autoplay Resume autoplay
Previous image Next image

01/99

 

 

 

 

 

 

 

 

 

€ 625.000,- k.k.
Status: Verkocht

Omschrijving

Deze instapklare woondroom staat op een idyllisch perceel van bijna 1100 vierkante meter, gelegen aan de Beemster Ringvaart. Zoek je een oord van rust en vrede maar wil je ook alle voorzieningen binnen handbereik? Dan ben je hier aan het goede adres. Deze riante villa - met een fantastische ligging midden op het perceel en een royale tuin aan het water - onderscheidt zich door zijn landelijke omgeving, een eindeloos uitzicht zowel voor als achter en zijn moderne interieur en technologieën. Supermarkten, restaurants, theaters, bioscopen en winkels zijn ook niet ver te zoeken… Oosthuizen, Middenbeemster, Hoorn en Purmerend bereikt u op 10-15 minuten rijafstand (Oosthuizen en Middenbeemster redt u met gemak op de fiets!). Stap in je de auto en je bent binnen 35 minuten in hartje Amsterdam (45 met OV!).

Beets is een oase van rust, een vriendelijk dorp, waar je woont omringd door prachtige landerijen en waterpartijen. Een dorp waar je elke dag vanuit het keukenraam de koeien de landerijen in ziet lopen en terugkomen. Schuin aan de overkant is een manage waar je je paard kunt stallen of paardrijles kan nemen. Het dorp heeft ook een historische kerk met veel concerten en toneelstukken en een dorpscafé waar je een borreltje kunt nemen en heerlijk kunt eten als je geen zin hebt om te koken. Pizza, spareribs en boodschappen van AH worden hier ook bezorgd. Oeroude Beetser tradities zoals de warme bakker die 3 keer in de week aan de deur komt, de jaarlijkse kermis, het muziekfestival en de fakkeltocht van alle dorpskinderen op de bevroren ringvaart zorgen voor een zeer actief en gezellig dorpsleven!

Gebouwd in 1989 en in 2009 grondig verbouwd. Voorzien van een uitermate luxueuze keuken met een prachtig uitzicht op de begroetende landerijen. De keuken spat van de hoogwaardige apparatuur:
*Amerikaanse koelkast/vriezer
*combi stoom oven
*quooker
*warmhoudlade
*voedselverdelger
*Inductie kookplaat en afzuigsysteem op kookeiland
*luxe inbouw coffeemaker

De grote, tuingerichte woonkamer is voorzien van een gashaard, een fraaie plavuizen vloer in combinatie met vloerverwarming als bijverwarming. Het uitzicht reikt mijlenver en bestaat uit de diepe, zonnige tuin met comfortabele zit aan de Beemster Ringvaart. Open de schuifpui en binnen en buiten worden verenigd in één ruimte.

Via de tuin is de ruime aangebouwde garage tevens te betreden.

Een woning waar direct in geleefd kan worden!

Dit object heeft zoveel meer te bieden! Zoals de badkamer, waar absoluut niet op bezuinigd is! Een aantrekkelijke toepassing van donker tegelwerk en flinterdun voegwerk zorgt voor een magnifieke uitstraling. Voorzien van zowel een royale badkuip als een inloopdouche, een waar Wellness aan huis!

De ruimte op de verdieping wordt optimaal gebruikt door de dakkapel van maar liefst 10 meter breed! Ruimte voor onder andere een formidabele inloopkast in de master bedroom. Naast de master bedroom bevinden zich op de eerste verdieping nog twee riante slaap-, thans werkkamers, allebei met uitzicht over de ringvaart. Over de hele lengte van het huis is er ook een enorme vliering met de opslagruimte van je dromen!

Bijzonderheden:
*Vloerverwarming als bij verwarming in combinatie met een fraaie plavuizenvloer.
*Extra ruimte door 10 meter brede dakkapel
*Vliering over gehele breedte
*Ruime living met gashaard
*Ruime garage aan huis met ruim oprijpad
*Prachtige ligging op eigen perceel
*Wonderschoon uitzicht aan weerskanten
*Supermarkten/restaurants/café's op korte afstand van het dorp
*Brede en diepe tuin met terras aan de ringvaart
*Stijlvolle deuren in gehele huis
*Verlichting met moderne dimschakelaars.
*130 mb/s internet van Ziggo, en glasvezel komt eraan
*Satelliet schotel op de garagedak voor buitenlandse televisiezenders, waaronder Sky UK
*Alle lampen blijven achter
*Overname van andere meubels en apparatuur mogelijk in overleg

Bewoner(s) en vrienden aan het woord

 

aan het woord

“Zwaai vanuit je luie bank naar alle boten die achter je huis varen. Iedereen jaloers dat jij op zo 'n mooie plek met zoveel ruimte woont! "Moelijke leven, eh?" zeggen ze vaker. Een gezellie buurt met veel activiteiten en positieve omgang met de buren, maar ook veel ruimte en privacy. We kunnen altijd op elkaar rekenen voor een kopje suiker, post binnenhalen en planten verzorgen tijdens de vakantie. De warme bakker komt nog altijd drie keer in de week langs en hangt je brood op de deur. Maar toch zit je binnen 15 minuten in Hoorn of Purmerend, met alle voorzieningen die je maar wilt.”

 

Anoniem aan het woord

“Ik kan mij de warme lange zomeravonden op de vlonder aan het water herinneren. Heerlijke rust aan het water, hapje drankje erbij. Heerlijk om ma een dag werken of in het weekend neer te strijken. De tuin is zeer diep en breed. Dus mocht je nog een sauna of jacuzzi willen neerzetten; ruimte genoeg!”

Kenmerken

Bouw

Soortwoning

Woonhuis

Type woning

Vrijstaande woning

Bouwjaar

1989

Oppervlakte en inhoud

Inhoud

496 m³

Woonoppervlakte

149 m²

Perceeloppervlakte

1093 m²

Energie

Energielabel

B

Buitenruimte

Tuin

Achtertuin, Voortuin, Zijtuin

Kenmerken toegevoegd door de bewoner en vrienden

Ruimte

 

Uitzicht

 

Bereikbaarheid

 

Rust

 

Modern

 

Groene omgeving

 

Veel opbergruimte

 

Voldoende parkeergelegenheid

 

Kindvriendelijke buurt

 

Vrij uitzicht

 

Fijne lichtinval

 

Gezellige buren

 

Energiezuinig

 

Dichtbij OV

 

Zonnige tuin

 

Gezelligheid

 

Dorpsgevoel

 

Waterrijk

 

In de buurt

Zonnegrens

Alle media

Foto's

 

Foto’s van bewoner(s) en/of vrienden

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door:

 
 

Geplaatst door: